×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Anneke heeft een relatie met een getrouwde man

Vriendin 25: Anneke heeft een relatie met een getrouwde man
18.06.2013 - Redactie Vriendin

Anneke (36) heeft al drie jaar een relatie met een getrouwde man. Ze ziet hem twee keer per week een paar uur. Hopen dat hij zijn gezin voor haar verlaat? “Juist niet! Ik zie alleen maar voordelen aan mijn rol als minnares.”


‘Ik ben ‘die andere vrouw’. En dat vind ik prima’

Anneke: “Op dit moment ben ik hartstikke tevreden met mijn leven. Ik heb een leuke baan op een crèche en een dochter van negen met wie ik een geweldige band heb. Financieel worden we gesteund door mijn ex, maar verder hebben we weinig met hem te maken. Gelukkig maar, hij is een egocentrische man die mij tijdens ons huwelijk lang genoeg het leven zuur heeft gemaakt. Ik ben blij dat ik van hem af ben. Maar zijn geld is fi jn: hierdoor kunnen mijn dochter en ik bijvoorbeeld lekker op vakantie, iets wat met alleen mijn salaris moeilijker zou gaan. Verder heb ik fijne vriendinnen en familie met wie ik heel blij ben. En als kers op de taart: een fantastische geliefde. Een man die mij op handen draagt. Ik zie hem twee keer per week en onze uren samen zijn puur goud. Twee keer per week: dat is niet vaak, nee. Hij is namelijk getrouwd. Maar daar heb ik geen enkel probleem mee.”

Lees het hele verhaal van Anneke in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Zou jij verliefd kunnen zijn op een getrouwde man?

  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_518567718291990 do 20 jun '13 09:45

  Reactie: Ja, omdat...
  je kunt best verliefd worden op een getrouwde man, want je wordt verliefd op de persoon en niet op zijn status. Maar ik zou er geen relatie mee gaan beginnen, want dat tegen mijn principes gaan. Hij zal nooit van jou worden, want daarna gaat hij weer naar zijn vrouw. Kira
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  PatriciaB70 vr 21 jun '13 10:02

  Reactie: Nee, want...
  Dat kan gewoon niet. Denk verdorie eens aan de echtgenote van die getrouwde man. Dat is toch niet eerlijk tegenover hem! Sorry , maar dit maakt mij erg kwaad.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 jun '13 10:05

  Reactie: Nee, want...
  Nee, een man die zoiets doet moet zich de ogen uit zijn kop schamen, tegenover zijn echtgenote. Er lopen genoeg vrijgezellen rond dames!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Laura1712 vr 21 jun '13 14:08

  Reactie: Ja, omdat...
  ik dat nu ook ben. Onze korte geheime ontmoetingen zijn heerlijk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bam Bam di 25 jun '13 07:52

  Reactie: Ja, omdat...
  Ja ik ben verliefd op een man die ook een vriendin heeft (niet getrouwd maar wel dus samen) omdat het voor ons liefde op t eerste gezich was. Hij gaat dus ook bij haar weg.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 14:32

  Reactie: Nee, want...
  ...ik simpelweg niet open zou staan voor iemand in een relatie/ huwelijk. Dat is gewoon een NO GO.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 jul '13 21:37

  Reactie: Nee, want...
  nee ,nee tegenwoordig is dat mode je leest er steeds meer over,laat zijn vrouw er maar niet achter komen ,sukkel.en zei trouwens ook.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marleentiebosch vr 2 aug '13 12:07

  Reactie: Ja, omdat...
  Het mij is overkomen, en niet omdat ik dit wilde maar het gebeurde. De relatie heeft 6 jaar geduurd. Ik heb over deze relatie een boek geschreven, dit als een soort verwerking maar vooral voor de mensen die hier heel zwart/wit over denken en oordelen zonder het verhaal te kennen. Voor de mens die geïnteresseerd zijn kunnen mijn website bekijken en mogen uiteraard reageren. Zaterdag 10 augustus ben ik ook te horen bij Radio Voorne, dit uiteraard om mijn boek "een driehoek rolt niet te promoten maar om het ook in de openheid te werpen omdat er zoveel mensen hier mee te maken en er niet over kunnen en/of mogen praten. Of het eigen schuld, dikke bult over hen heen krijgen als ze behoefte hebben om hierover te praten. Ik wil nog heel graag benadrukken dat dit is iets wat je overkomt en niemand wilt bewust een ander pijn doen. www.marleentiebosch.nl is mijn website waar ook beeld materiaal en muziek op te zien en te horen is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marleentiebosch vr 2 aug '13 12:16

  Reactie: Ja, omdat...
  Ja, dit omdat het geen bewuste keuze is maar omdat het je overkomt. Ik heb een relatie van 6 jaar gehad met een getrouwde man en ik heb hier een boek over geschreven. "Een driehoek rolt niet" Dit omdat het een goede verwerking is geweest maar ook omdat ik de mensen die hierover heel zwart/wit denken wil duidelijk maken dat dit niet het geval is. Niemand begint hier bewust aan omdat je een ander pijn wilt doen. Het overkomt je. Ook wil ik het graag in de openheid krijgen omdat het zo zwaar is als je er met niemand over kan/mag praten. Of omdat je als reactie kunt verwachten; eigen schuld, dikke bult. Wilt u meer weten bezoek mijn website www.marleentiebosch.nl waar ook beeld materiaal over deze periode te vinden is en muziek die mij getroost en geholpen heeft in deze periode.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |