×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Anneke heeft een relatie met een getrouwde man

Vriendin 25: Anneke heeft een relatie met een getrouwde man
18.06.2013 - Redactie Vriendin

Anneke (36) heeft al drie jaar een relatie met een getrouwde man. Ze ziet hem twee keer per week een paar uur. Hopen dat hij zijn gezin voor haar verlaat? “Juist niet! Ik zie alleen maar voordelen aan mijn rol als minnares.”


‘Ik ben ‘die andere vrouw’. En dat vind ik prima’

Anneke: “Op dit moment ben ik hartstikke tevreden met mijn leven. Ik heb een leuke baan op een crèche en een dochter van negen met wie ik een geweldige band heb. Financieel worden we gesteund door mijn ex, maar verder hebben we weinig met hem te maken. Gelukkig maar, hij is een egocentrische man die mij tijdens ons huwelijk lang genoeg het leven zuur heeft gemaakt. Ik ben blij dat ik van hem af ben. Maar zijn geld is fi jn: hierdoor kunnen mijn dochter en ik bijvoorbeeld lekker op vakantie, iets wat met alleen mijn salaris moeilijker zou gaan. Verder heb ik fijne vriendinnen en familie met wie ik heel blij ben. En als kers op de taart: een fantastische geliefde. Een man die mij op handen draagt. Ik zie hem twee keer per week en onze uren samen zijn puur goud. Twee keer per week: dat is niet vaak, nee. Hij is namelijk getrouwd. Maar daar heb ik geen enkel probleem mee.”

Lees het hele verhaal van Anneke in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Zou jij verliefd kunnen zijn op een getrouwde man?

  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_518567718291990 do 20 jun '13 09:45

  Reactie: Ja, omdat...
  je kunt best verliefd worden op een getrouwde man, want je wordt verliefd op de persoon en niet op zijn status. Maar ik zou er geen relatie mee gaan beginnen, want dat tegen mijn principes gaan. Hij zal nooit van jou worden, want daarna gaat hij weer naar zijn vrouw. Kira
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  PatriciaB70 vr 21 jun '13 10:02

  Reactie: Nee, want...
  Dat kan gewoon niet. Denk verdorie eens aan de echtgenote van die getrouwde man. Dat is toch niet eerlijk tegenover hem! Sorry , maar dit maakt mij erg kwaad.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 jun '13 10:05

  Reactie: Nee, want...
  Nee, een man die zoiets doet moet zich de ogen uit zijn kop schamen, tegenover zijn echtgenote. Er lopen genoeg vrijgezellen rond dames!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Laura1712 vr 21 jun '13 14:08

  Reactie: Ja, omdat...
  ik dat nu ook ben. Onze korte geheime ontmoetingen zijn heerlijk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bam Bam di 25 jun '13 07:52

  Reactie: Ja, omdat...
  Ja ik ben verliefd op een man die ook een vriendin heeft (niet getrouwd maar wel dus samen) omdat het voor ons liefde op t eerste gezich was. Hij gaat dus ook bij haar weg.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 14:32

  Reactie: Nee, want...
  ...ik simpelweg niet open zou staan voor iemand in een relatie/ huwelijk. Dat is gewoon een NO GO.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 jul '13 21:37

  Reactie: Nee, want...
  nee ,nee tegenwoordig is dat mode je leest er steeds meer over,laat zijn vrouw er maar niet achter komen ,sukkel.en zei trouwens ook.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marleentiebosch vr 2 aug '13 12:07

  Reactie: Ja, omdat...
  Het mij is overkomen, en niet omdat ik dit wilde maar het gebeurde. De relatie heeft 6 jaar geduurd. Ik heb over deze relatie een boek geschreven, dit als een soort verwerking maar vooral voor de mensen die hier heel zwart/wit over denken en oordelen zonder het verhaal te kennen. Voor de mens die geïnteresseerd zijn kunnen mijn website bekijken en mogen uiteraard reageren. Zaterdag 10 augustus ben ik ook te horen bij Radio Voorne, dit uiteraard om mijn boek "een driehoek rolt niet te promoten maar om het ook in de openheid te werpen omdat er zoveel mensen hier mee te maken en er niet over kunnen en/of mogen praten. Of het eigen schuld, dikke bult over hen heen krijgen als ze behoefte hebben om hierover te praten. Ik wil nog heel graag benadrukken dat dit is iets wat je overkomt en niemand wilt bewust een ander pijn doen. www.marleentiebosch.nl is mijn website waar ook beeld materiaal en muziek op te zien en te horen is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marleentiebosch vr 2 aug '13 12:16

  Reactie: Ja, omdat...
  Ja, dit omdat het geen bewuste keuze is maar omdat het je overkomt. Ik heb een relatie van 6 jaar gehad met een getrouwde man en ik heb hier een boek over geschreven. "Een driehoek rolt niet" Dit omdat het een goede verwerking is geweest maar ook omdat ik de mensen die hierover heel zwart/wit denken wil duidelijk maken dat dit niet het geval is. Niemand begint hier bewust aan omdat je een ander pijn wilt doen. Het overkomt je. Ook wil ik het graag in de openheid krijgen omdat het zo zwaar is als je er met niemand over kan/mag praten. Of omdat je als reactie kunt verwachten; eigen schuld, dikke bult. Wilt u meer weten bezoek mijn website www.marleentiebosch.nl waar ook beeld materiaal over deze periode te vinden is en muziek die mij getroost en geholpen heeft in deze periode.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |