×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Speciaal voor Vaderdag: Robert ten Brink en zijn dochters

Speciaal voor Vaderdag: Robert ten Brink en zijn dochters
12.06.2013 -

Hij is alweer 13 jaar columnist van Vriendin en staat alom bekend als Dr. Love. Maar bovenal is Robert ten Brink vader (en opa). Hoe heeft hij het tot nu toe gedaan? We vroegen het aan zijn dochters. En Robert beantwoordt ook nog wat brandende vragen van onze lezeressen.


 

 


Wat voor gekke dingen maak je mee in zo’n huis vol dochters? Hebben ze je bijvoorbeeld weleens opgemaakt?
Robert: “Nee hoor, dat hebben ze nooit met mij gedaan. Ze hebben weleens vol afgrijzen naast me gezeten bij de schmink in de studio, waar ze zagen hoe ik mascara op kreeg. Dat vonden ze al meer dan genoeg, volgens mij. Gekke periodes in huis waren wel altijd als mijn dochters met z’n allen tegelijk op dieet waren. Dat gaf altijd een enorm gedoe met punten en weegschalen. Of dan moest ons voedsel weer gezonder. Er zat voor mij niets anders op dan gewoon maar mee te doen, want verder was er niets in huis. Maar ik zou ook niet durven, hoor, om dan een grote chocoladepunt naar binnen te werken, want dan zijn ze heel streng voor me. Gelukkig waren die diëten altijd bevliegingen. Iets anders is dat mijn dochters altijd dol waren op elkaars spullen. Als de een dan naar school ging, merkte de ander bijvoorbeeld dat zij een trui van iemand anders droeg. Die werd krijsend bij de deur weer over het hoofd getrokken. Echt van dat vrouwengedoe. Ik leerde al heel snel dat ik me als man daar maar afzijdig van moest houden. Want als ik me erin mengde, was het eind van het liedje dat ik het had gedaan.”

Lees het hele interview met Robert en zijn dochters in Vriendin 24.

Plaats een reactie

Wat zou jij aan de dochters van Robert willen vragen?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Rijojo wo 12 jun '13 15:59

  Reactie: Mijn vraag aan zijn dochters luidt:
  Vinden jullie ook dat jullie vader juist zo zichzelf is ,zo komt hij over dan op mij als ik elke week zijn colum leest ..
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |