×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Speciaal voor Vaderdag: Robert ten Brink en zijn dochters

Speciaal voor Vaderdag: Robert ten Brink en zijn dochters
12.06.2013 -

Hij is alweer 13 jaar columnist van Vriendin en staat alom bekend als Dr. Love. Maar bovenal is Robert ten Brink vader (en opa). Hoe heeft hij het tot nu toe gedaan? We vroegen het aan zijn dochters. En Robert beantwoordt ook nog wat brandende vragen van onze lezeressen.


 

 


Wat voor gekke dingen maak je mee in zo’n huis vol dochters? Hebben ze je bijvoorbeeld weleens opgemaakt?
Robert: “Nee hoor, dat hebben ze nooit met mij gedaan. Ze hebben weleens vol afgrijzen naast me gezeten bij de schmink in de studio, waar ze zagen hoe ik mascara op kreeg. Dat vonden ze al meer dan genoeg, volgens mij. Gekke periodes in huis waren wel altijd als mijn dochters met z’n allen tegelijk op dieet waren. Dat gaf altijd een enorm gedoe met punten en weegschalen. Of dan moest ons voedsel weer gezonder. Er zat voor mij niets anders op dan gewoon maar mee te doen, want verder was er niets in huis. Maar ik zou ook niet durven, hoor, om dan een grote chocoladepunt naar binnen te werken, want dan zijn ze heel streng voor me. Gelukkig waren die diëten altijd bevliegingen. Iets anders is dat mijn dochters altijd dol waren op elkaars spullen. Als de een dan naar school ging, merkte de ander bijvoorbeeld dat zij een trui van iemand anders droeg. Die werd krijsend bij de deur weer over het hoofd getrokken. Echt van dat vrouwengedoe. Ik leerde al heel snel dat ik me als man daar maar afzijdig van moest houden. Want als ik me erin mengde, was het eind van het liedje dat ik het had gedaan.”

Lees het hele interview met Robert en zijn dochters in Vriendin 24.

Plaats een reactie

Wat zou jij aan de dochters van Robert willen vragen?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Rijojo wo 12 jun '13 15:59

  Reactie: Mijn vraag aan zijn dochters luidt:
  Vinden jullie ook dat jullie vader juist zo zichzelf is ,zo komt hij over dan op mij als ik elke week zijn colum leest ..
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |