×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lisa Lois: ‘Dit nieuwe album gaat over mijn eigen leven’

Lisa Lois: ‘Dit nieuwe album gaat over mijn eigen leven’
11.06.2013 -

Het is een tijdje stil geweest rond de winnares van X factor in 2009. Maar in het leven van Lisa Lois (25) gebeurde genoeg. Zo liep vorig jaar haar eerste serieuze relatie op de klippen. Droevig, maar: “het gaf me ook zo veel inspiratie, dat bijna mijn hele tweede album Breaking away erover gaat.”


Voelt dit album anders dan je eerste plaat?
Lisa: “Absoluut, dit is van eigen hand en veel meer autobiografisch. Maar sowieso voelt het anders, omdat ik het hele opnameproces van begin tot eind bewust heb meegemaakt. Ik zat overal bovenop. Daar was bij het vorige album geen tijd voor, dat moest toen binnen een paar maanden klaar zijn. Bij dit album deed ik er liever iets langer over, zodat ik een plaat kon maken waar ik totaal achter sta. En die tijd had ik ook nodig, vanwege dingen die in mijn privéleven zijn gebeurd. Zoals mijn relatie die vorig jaar over ging. Al heeft dat het proces van schrijven ook wel weer versneld: het gaf zo veel inspiratie dat bijna de hele plaat erover gaat.”

Lees het hele interview met Lisa in Vriendin 24.

Plaats een reactie

Luister jij veel muziek van de winnaars van talentenshows?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  kyan ma 17 jun '13 10:35

  Reactie: Ja, namelijk van...
  de voice als er kinderen mee doen bloed zweet en tranen eigenlijk alles.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kyan ma 17 jun '13 10:36

  Reactie: Ja, namelijk van...
  Doet mij heel veel aan vroeger denken super dat amsterdams .
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |