×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lisa Lois: ‘Dit nieuwe album gaat over mijn eigen leven’

Lisa Lois: ‘Dit nieuwe album gaat over mijn eigen leven’
11.06.2013 -

Het is een tijdje stil geweest rond de winnares van X factor in 2009. Maar in het leven van Lisa Lois (25) gebeurde genoeg. Zo liep vorig jaar haar eerste serieuze relatie op de klippen. Droevig, maar: “het gaf me ook zo veel inspiratie, dat bijna mijn hele tweede album Breaking away erover gaat.”


Voelt dit album anders dan je eerste plaat?
Lisa: “Absoluut, dit is van eigen hand en veel meer autobiografisch. Maar sowieso voelt het anders, omdat ik het hele opnameproces van begin tot eind bewust heb meegemaakt. Ik zat overal bovenop. Daar was bij het vorige album geen tijd voor, dat moest toen binnen een paar maanden klaar zijn. Bij dit album deed ik er liever iets langer over, zodat ik een plaat kon maken waar ik totaal achter sta. En die tijd had ik ook nodig, vanwege dingen die in mijn privéleven zijn gebeurd. Zoals mijn relatie die vorig jaar over ging. Al heeft dat het proces van schrijven ook wel weer versneld: het gaf zo veel inspiratie dat bijna de hele plaat erover gaat.”

Lees het hele interview met Lisa in Vriendin 24.

Plaats een reactie

Luister jij veel muziek van de winnaars van talentenshows?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  kyan ma 17 jun '13 10:35

  Reactie: Ja, namelijk van...
  de voice als er kinderen mee doen bloed zweet en tranen eigenlijk alles.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kyan ma 17 jun '13 10:36

  Reactie: Ja, namelijk van...
  Doet mij heel veel aan vroeger denken super dat amsterdams .
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |