×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Angelique werd ziek van haar borstimplantaten

Vriendin 23: Angelique werd ziek van haar borstimplantaten
05.06.2013 - Redactie Vriendin

Acht jaar geleden liet Angelique (32) haar borsten vergroten. Ze deed vooraf uitgebreid onderzoek en koos de veiligste vorm van siliconenimplantaten. Dacht ze. Toen ze steeds zieker werd, zag ze geen andere uitweg dan de implantaten te laten verwijderen. “Mijn gezondheid is belangrijker dan grote borsten.”


‘Siliconen kunnen dodelijk zijn’

Angelique: “Vlak voor de operatie was ik heel zenuwachtig. Ik vroeg me af of ik wel de juiste beslissing had genomen om mijn implantaten te laten verwijderen. Straks klopten mijn vermoedens helemaal niet. Dan was ik én ziek en had ik ook nog lelijke borsten. Toen ik bijkwam uit de narcose, durfde ik niet eens te kijken, zo bang was ik voor het resultaat. Maar het viel me honderd procent mee. Het was zelfs mooier dan vóór de operatie!” En dat terwijl de borstvergroting voor Angelique een droom was geweest die uitkwam, acht jaar geleden. “Ik wilde het al jaren. Doordat ik veel in gewicht geschommeld heb, waren mijn borsten in de
loop der tijd veranderd. Van de volle D-cup die ik oorspronkelijk had, was niet meer dan een slappe B overgebleven. Ongelijke theezakjes waren het, en dat wilde ik niet!”

Lees het hele verhaal van Angelique in Vriendin 23 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij je borsten laten vergroten?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 5 jun '13 19:38

  Reactie: Nee
  wees blij met wat je hebt, als je twee borsten moet verwijderen vanwege een ziekte waardeer je het pas.En dat grote borsten alleen maar buitenkant is.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 6 jun '13 12:00

  Reactie: Ja
  Ja, dat heb ik laten doen in 2001. Ik ben jarenlang enorm gepest door mijn stiefvader, broertje en opa met mijn cup AA (De hele familie had minstens cup D). Daardoor werd ik heel onzeker, liep alleen nog maar in slobbertruien, heb zelfs in wijde, warme kleding op het strand gezeten terwijl het rond de 30 graden was en iedereen in zwemkleding liep. Ik kwam op een gegeven moment zelfs niet meer buiten. Toen heb ik dus de keuze gemaakt om mijn borsten laten vergroten en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van! Ik vond het verhaal van Angelique ook wel te negatief gekleurd. Dat alle siliconen problemen geven is helemaal geen vaststaand feit. Ik heb helemaal geen klachten en ken genoeg vrouwen in mijn omgeving die ook geen last hebben. In 2001 vertelde de arts (ik heb gekozen voor een vergroting in het ziekenhuis) mij overigens al dat de siliconen max tussen de 10 en 15 jaar meegaan, dus niet voor eeuwig. Das iets om rekening mee te houden. Het lijkt me dat klinieken die informatie ook delen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 ma 10 jun '13 19:16

  Reactie: Nee
  Ik ben tevreden met mijn borsten. Ze zijn mooi zoals ze zijn
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |