×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Een week na haar bruiloft werd Ellen al bedrogen

Vriendin 23: Een week na haar bruiloft werd Ellen al bedrogen
05.06.2013 - Redactie Vriendin

De huwelijksreis van Ellen (36) en Hugo (37) in Thailand was fantastisch. Ze maakten er zelfs nieuwe vrienden. Dat het wel heel goed klikte tussen Hugo en de vrouw van dat stel, daar kwam Ellen pas veel later achter. “Hoe kon hij me zo bedriegen? Hoe kon hij juist deze prachtige reis zo bezoedelen?”


‘Mijn man ging vreemd op onze huwelijksreis!’

Ellen: “De huwelijksreis was fantastisch. We hadden het geweldig. We waren het overal over eens, hadden nauwelijks ruzie en als er iets misging, lachten we daar samen om. In Chiang Mai, een stad in het noorden van Thailand, leerden we Edwin en Isa kennen. Dit Nederlandse stel reisde een paar maanden door Azië. Het klikte en we besloten een paar keer samen te eten. We vertelden dat we na Chiang Mai naar het zuiden zouden gaan om nog ruim een week op Ko Phi Phi door te brengen, een prachtig tropisch eiland aan de zuidkant van Thailand. Edwin en Isa zeiden dat ze daar ook heen wilden en joviaal riep Hugo dat we hen daar dan wel zouden zien. Dat vond ik wat minder: ik vond ze aardig, maar ik hoefde niet per se weer af te spreken.”

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 23 en praat mee op het forum.


 

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Is er op jouw huwelijksreis iets vreemds gebeurd?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 16 jun '13 11:12

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Maar als mij dit zou overkomen zou ik zijn ballen eraf snijden en aan de honden voeren.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |