×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Een week na haar bruiloft werd Ellen al bedrogen

Vriendin 23: Een week na haar bruiloft werd Ellen al bedrogen
05.06.2013 - Redactie Vriendin

De huwelijksreis van Ellen (36) en Hugo (37) in Thailand was fantastisch. Ze maakten er zelfs nieuwe vrienden. Dat het wel heel goed klikte tussen Hugo en de vrouw van dat stel, daar kwam Ellen pas veel later achter. “Hoe kon hij me zo bedriegen? Hoe kon hij juist deze prachtige reis zo bezoedelen?”


‘Mijn man ging vreemd op onze huwelijksreis!’

Ellen: “De huwelijksreis was fantastisch. We hadden het geweldig. We waren het overal over eens, hadden nauwelijks ruzie en als er iets misging, lachten we daar samen om. In Chiang Mai, een stad in het noorden van Thailand, leerden we Edwin en Isa kennen. Dit Nederlandse stel reisde een paar maanden door Azië. Het klikte en we besloten een paar keer samen te eten. We vertelden dat we na Chiang Mai naar het zuiden zouden gaan om nog ruim een week op Ko Phi Phi door te brengen, een prachtig tropisch eiland aan de zuidkant van Thailand. Edwin en Isa zeiden dat ze daar ook heen wilden en joviaal riep Hugo dat we hen daar dan wel zouden zien. Dat vond ik wat minder: ik vond ze aardig, maar ik hoefde niet per se weer af te spreken.”

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 23 en praat mee op het forum.


 

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Is er op jouw huwelijksreis iets vreemds gebeurd?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 16 jun '13 11:12

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Maar als mij dit zou overkomen zou ik zijn ballen eraf snijden en aan de honden voeren.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |