×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Cordula en Anita maken kleding voor te vroeg geboren baby’s

Vriendin 23: Cordula en Anita maken kleding voor te vroeg geboren baby’s
04.06.2013 - Redactie Vriendin

Nadat de ongeboren baby van Cordula (41) is overleden, heeft ze het gevoel dat ze iets moet doen met haar gemis. Aan de keukentafel begint ze met vriendin Anita (42) kleding voor de allerkleinste baby’s te maken. Een gat in de markt, zo blijkt. ‘Ouders willen graag laten zien dat het hún baby is, daar in die couveuse.’


Cordula: “Ik was 22 weken zwanger van ons derde kind. De twintigwekenecho was prima geweest: het was een jongetje en we zouden hem Jorian noemen. Het kamertje was al grotendeels klaar en we verheugden ons zo op zijn komst. Toen ik die vrijdag op de bank lag bij de verloskundige, bleef het echoapparaat stil. Ze deed er meteen nieuwe batterijen in, maar er was geen hartje te horen. Ik herinner me vooral de totale paniek. In het ziekenhuis werd nog een echo gemaakt en daar zagen we dat het niet goed was. Jorian hing slap in mijn buik. Hij leefde niet meer, de artsen konden niets meer doen. Ik mocht naar huis om te beslissen wat ik wilde: wachten tot de bevalling zich zou aandienen of weeën laten opwekken. We waren totaal uit het veld geslagen.”

Lees het hele verhaal van Cordula en Anita in Vriendin 23 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ben jij een kindje verloren?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |