×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Alicia is verliefd op haar nieuwe buurman

Vriendin 22: Alicia is verliefd op haar nieuwe buurman
29.05.2013 - Redactie Vriendin

Alicia (36) is gelukkig samen met Remco, maar haar nieuwe buurman Steven is helemaal haar type. Al snel wordt ze waanzinnig verliefd op hem. “Ik ben bang dat Remco erachter komt dat ik gevoelens heb voor een ander. Vreemdgaan is voor hem echt einde relatie.”


‘Als ik aan mijn buurman denk, voel ik vlinders in mijn buik’


Alicia: “Gezellig buiten koffie drinken met de buren tijdens warme dagen, buurkinderen die over en weer bij elkaar binnenlopen... In onze straat hebben we in de zomer veel meer contact met elkaar dan in de winter. Dit jaar verheug ik me bijzonder veel op de lange zomeravonden die nog gaan komen. De reden: mijn nieuwe buurman Steven. Als mijn zoon Liam (8) bij zijn kinderen speelt, heb ik een mooie reden om een praatje met hem te maken. En op vrijdag, als Steven vrij is en ik thuis werk, stel ik regelmatig voor om een kopje koffie samen te drinken.”

Lees het hele verhaal van Alicia in Vriendin 22 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij wel eens gevoelens voor een ander gehad?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  banjer95 wo 29 mei '13 16:35

  Reactie: Ja
  ja maar soms moet er niet aan toegeven .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 29 mei '13 16:49

  Reactie: Nee, nog nooit
  Ik heb nooit gevoelens voor een ander gehad toen ik nog getrouwd was. Ik hield echt alleen maar van mijn eigen man.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen zo 2 jun '13 17:16

  Reactie: Nee, nog nooit
  Ik vond het verhaal pittig. Zeker als je zoiets op een geheimzinnige manier moet doen. Ik zou denk ik dan gewoon voor mijn man kiezen. de veilige weg kiezen. Maar misschien als ik in zo'n soort situatie zou zitten dan zou ik misschien weer anders reageren. Dat weet ik niet.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |