×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Alicia is verliefd op haar nieuwe buurman

Vriendin 22: Alicia is verliefd op haar nieuwe buurman
29.05.2013 - Redactie Vriendin

Alicia (36) is gelukkig samen met Remco, maar haar nieuwe buurman Steven is helemaal haar type. Al snel wordt ze waanzinnig verliefd op hem. “Ik ben bang dat Remco erachter komt dat ik gevoelens heb voor een ander. Vreemdgaan is voor hem echt einde relatie.”


‘Als ik aan mijn buurman denk, voel ik vlinders in mijn buik’


Alicia: “Gezellig buiten koffie drinken met de buren tijdens warme dagen, buurkinderen die over en weer bij elkaar binnenlopen... In onze straat hebben we in de zomer veel meer contact met elkaar dan in de winter. Dit jaar verheug ik me bijzonder veel op de lange zomeravonden die nog gaan komen. De reden: mijn nieuwe buurman Steven. Als mijn zoon Liam (8) bij zijn kinderen speelt, heb ik een mooie reden om een praatje met hem te maken. En op vrijdag, als Steven vrij is en ik thuis werk, stel ik regelmatig voor om een kopje koffie samen te drinken.”

Lees het hele verhaal van Alicia in Vriendin 22 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij wel eens gevoelens voor een ander gehad?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  banjer95 wo 29 mei '13 16:35

  Reactie: Ja
  ja maar soms moet er niet aan toegeven .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 29 mei '13 16:49

  Reactie: Nee, nog nooit
  Ik heb nooit gevoelens voor een ander gehad toen ik nog getrouwd was. Ik hield echt alleen maar van mijn eigen man.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen zo 2 jun '13 17:16

  Reactie: Nee, nog nooit
  Ik vond het verhaal pittig. Zeker als je zoiets op een geheimzinnige manier moet doen. Ik zou denk ik dan gewoon voor mijn man kiezen. de veilige weg kiezen. Maar misschien als ik in zo'n soort situatie zou zitten dan zou ik misschien weer anders reageren. Dat weet ik niet.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |