×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Danielle werd heel plotseling moeder

Vriendin 22: Danielle werd heel plotseling moeder
28.05.2013 - Redactie Vriendin

Ach, het zal mijn spastische darm wel zijn, dacht Danielle (25) toen ze weer eens last had van heftige krampen. Dat ze niet veel later een gezonde dochter op de wereld zette, was een complete verrassing. “Ik was totaal niet voorbereid op het moederschap.”


'Ik had geen idee dat ik hoogzwanger was'

Danielle: “Het begon twee maanden geleden met veel buikpijn. Vervelend, maar ik schonk er weinig aandacht aan. Ik heb al jaren last van een spastische darm en ben het gewend dat ik daardoor soms flinke krampen kan voelen. Maar ’s avonds werd de pijn erger en een paar uur later kon ik maar moeilijk stil blijven liggen in bed. Toen ik de volgende ochtend rond vijf uur opstond en naar de badkamer liep, verloor ik plotseling vocht. Daar schrok ik van: waar kwam dat ineens vandaan? Ik was bezorgd en wilde weten wat er aan de hand was, dus belde mijn vriend Daniël de dokterspost in het ziekenhuis.”

Lees het hele verhaal Danielle in Vriendin 22 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Hoe merkte jij dat je zwanger was?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 29 mei '13 16:47

  Reactie: Ik merkte dat ik zwanger was, doordat...
  De Gewone verschijnselen had als het uitblijven van mijn menstruatie
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |