×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: Na jaren werd Deborah geholpen in de kliniek voor vage klachten.

Vriendin 21: Na jaren werd Deborah geholpen in de kliniek voor vage klachten.
22.05.2013 - Redactie Vriendin

“Laat haar maar liggen, het is gewoon aandachttrekkerij.” Dat soort reacties als Deborah (25) weer was flauwgevallen, daar werd ze radeloos van. “Ik voelde me zó onbegrepen. Niemand wist wat ik had.”


Deborah: “Het eerste signaal dat het niet goed met me ging, kan ik me nog goed herinneren. Zes jaar geleden werkte ik naast mijn studie maatschappelijk werk in een café in mijn woonplaats Breda. Daar zakte ik door mijn benen. Ik stond aan de bar en zakte als een plumpudding in elkaar. Ik was volledig bij bewustzijn, maar mijn benen wilden gewoon niet meer. Een collega die het had gezien, hielp me overeind en gaf me een glaasje water. Mijn baas vroeg of ik wilde stoppen met mijn dienst en zei dat ik misschien beter naar huis kon gaan. Maar dat wilde ik niet, ik wilde verder werken.”

Lees het verhaal van Deborah in Vriendin 21 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ergens last van waar niets aan te doen valt?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  lacetti wo 22 mei '13 17:17

  Reactie: Ja, namelijk...
  Heb nu al bijna twee jaar elke dag koorts door een virus en daar kan niemand wat aan doen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 22 mei '13 17:24

  Reactie: Ja, namelijk...
  fibromyalgie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Pinkyfemke do 23 mei '13 10:45

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb chronische Lymeborreliose. Het heeft ontzettend lang geduurd voordat er een diagnose op tafel kwam. Ik kan me ontzettend goed voorstellen hoe vervelend het is en hoe machteloos je je voelt als je niet geholpen wordt terwijl je je ontzettend ziek voelt en een beperkt leven hebt!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 25 mei '13 10:21

  Reactie: Ja, namelijk...
  PNEA (psychogene niet epileptische aanvallen) conversie. Ben momenteel na 3 jaar zoeken in behandeling bij COLK
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liess96 do 22 aug '13 03:08

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb precies het zelfde en dokter niks wistwat het was ze zeiden elke keer heeft met je puberteit te maken en mn moeder las dit en gelijk wisten we wat ik had dus eindelijk weet ik wat ik heb wel een opluchting maar niet fijn natuurlijk ik hoop echt dat niemand dit heeft het is een drama om hier mee te leven!
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |