×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: Na jaren werd Deborah geholpen in de kliniek voor vage klachten.

Vriendin 21: Na jaren werd Deborah geholpen in de kliniek voor vage klachten.
22.05.2013 - Redactie Vriendin

“Laat haar maar liggen, het is gewoon aandachttrekkerij.” Dat soort reacties als Deborah (25) weer was flauwgevallen, daar werd ze radeloos van. “Ik voelde me zó onbegrepen. Niemand wist wat ik had.”


Deborah: “Het eerste signaal dat het niet goed met me ging, kan ik me nog goed herinneren. Zes jaar geleden werkte ik naast mijn studie maatschappelijk werk in een café in mijn woonplaats Breda. Daar zakte ik door mijn benen. Ik stond aan de bar en zakte als een plumpudding in elkaar. Ik was volledig bij bewustzijn, maar mijn benen wilden gewoon niet meer. Een collega die het had gezien, hielp me overeind en gaf me een glaasje water. Mijn baas vroeg of ik wilde stoppen met mijn dienst en zei dat ik misschien beter naar huis kon gaan. Maar dat wilde ik niet, ik wilde verder werken.”

Lees het verhaal van Deborah in Vriendin 21 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ergens last van waar niets aan te doen valt?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  lacetti wo 22 mei '13 17:17

  Reactie: Ja, namelijk...
  Heb nu al bijna twee jaar elke dag koorts door een virus en daar kan niemand wat aan doen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 22 mei '13 17:24

  Reactie: Ja, namelijk...
  fibromyalgie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Pinkyfemke do 23 mei '13 10:45

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb chronische Lymeborreliose. Het heeft ontzettend lang geduurd voordat er een diagnose op tafel kwam. Ik kan me ontzettend goed voorstellen hoe vervelend het is en hoe machteloos je je voelt als je niet geholpen wordt terwijl je je ontzettend ziek voelt en een beperkt leven hebt!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 25 mei '13 10:21

  Reactie: Ja, namelijk...
  PNEA (psychogene niet epileptische aanvallen) conversie. Ben momenteel na 3 jaar zoeken in behandeling bij COLK
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liess96 do 22 aug '13 03:08

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb precies het zelfde en dokter niks wistwat het was ze zeiden elke keer heeft met je puberteit te maken en mn moeder las dit en gelijk wisten we wat ik had dus eindelijk weet ik wat ik heb wel een opluchting maar niet fijn natuurlijk ik hoop echt dat niemand dit heeft het is een drama om hier mee te leven!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |