×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: Laura wordt onzeker van het lage libido van haar man

Vriendin 21: Laura wordt onzeker van het lage libido van haar man
22.05.2013 - Redactie Vriendin

Laura (27) is gelukkig getrouwd met Danny (30), maar de seks is bedroevend. Haar man wil zó weinig vrijen dat ze bang is dat het aan haar ligt. Bovendien: “Om zwanger te worden moet er wel actie zijn tussen de lakens.”


‘Hoe kan het dat hij nooit zin in mij heeft?’

Laura: “Ik ben de droom van iedere man. Een vrouw die nooit hoofdpijn heeft, altijd te porren is voor een vrijpartij en van porno opgewonden raakt. Maar helaas geldt dat niet voor mijn man. Voor Danny hoeft seks niet zo. Hij neemt amper initiatief en vindt ons gemiddelde van eens in de twee maanden wel best. Omdat ik veel vaker wil, hebben we regelmatig woorden. Eigenlijk gaan al onze ruzies over het gebrek aan seks. Ik ben echt geen nymfomane en stel geen onredelijke eisen. Met een à twee keer per week ben ik al dik tevreden. Maar ik verlang gewoon naar meer aandacht en genegenheid; ik mis het om begeerd te worden en me sexy te voelen. En ik vind ons veel te jong om nu al een ingezakt seksleven te hebben.”

Lees het hele verhaal van Laura in Vriendin 21 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij tevreden met je seksleven?

  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  gordijn wo 22 mei '13 16:48

  Reactie: Nee
  BIJ MIJ MAG HET OOK MEER ALTIJD TE WEINIG BIJ ONS,
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gordijn wo 22 mei '13 17:02

  Reactie: Nee
  nee het aantal keer seks is bij ons nog minder! vind ik niet leuk ik mis het ......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wo 22 mei '13 18:53

  Reactie: Ja
  • Dit is niet ok!

   wo 22 mei '13 18:54

   Omdat we alleen vrijen als we echt zin hebben!

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 22 mei '13 22:11

  Reactie: Nee
  Hier is het ook bedroevend weinig. In het begin ging het nog wel, maar nu...!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 23 mei '13 13:34

  Reactie: Ja
  1 of 2 keer per week hebben wij sex ben gewoon heel tevreden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 23 mei '13 13:36

  Reactie: Ja
  wijn hebben 1 a 2 keer per week sex wijn zijn samen heel tevreden ook al zijn we zelf niet eens meer zo heel jong
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  koepel do 23 mei '13 13:57

  Reactie: Ja
 • Dit is niet ok!

  bianca.elenbaas.7 vr 24 mei '13 12:49

  Reactie: Ja
  Sinds ik een spiraal heb en de pil niet meer slikt gaat het goed. Nu heb ik zelf weer zin in Sex. Voorheen had mijn man meer zin als ik. Bij ons is de seksleven goed.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |