×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: Laura wordt onzeker van het lage libido van haar man

Vriendin 21: Laura wordt onzeker van het lage libido van haar man
22.05.2013 - Redactie Vriendin

Laura (27) is gelukkig getrouwd met Danny (30), maar de seks is bedroevend. Haar man wil zó weinig vrijen dat ze bang is dat het aan haar ligt. Bovendien: “Om zwanger te worden moet er wel actie zijn tussen de lakens.”


‘Hoe kan het dat hij nooit zin in mij heeft?’

Laura: “Ik ben de droom van iedere man. Een vrouw die nooit hoofdpijn heeft, altijd te porren is voor een vrijpartij en van porno opgewonden raakt. Maar helaas geldt dat niet voor mijn man. Voor Danny hoeft seks niet zo. Hij neemt amper initiatief en vindt ons gemiddelde van eens in de twee maanden wel best. Omdat ik veel vaker wil, hebben we regelmatig woorden. Eigenlijk gaan al onze ruzies over het gebrek aan seks. Ik ben echt geen nymfomane en stel geen onredelijke eisen. Met een à twee keer per week ben ik al dik tevreden. Maar ik verlang gewoon naar meer aandacht en genegenheid; ik mis het om begeerd te worden en me sexy te voelen. En ik vind ons veel te jong om nu al een ingezakt seksleven te hebben.”

Lees het hele verhaal van Laura in Vriendin 21 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij tevreden met je seksleven?

  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  gordijn wo 22 mei '13 16:48

  Reactie: Nee
  BIJ MIJ MAG HET OOK MEER ALTIJD TE WEINIG BIJ ONS,
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gordijn wo 22 mei '13 17:02

  Reactie: Nee
  nee het aantal keer seks is bij ons nog minder! vind ik niet leuk ik mis het ......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wo 22 mei '13 18:53

  Reactie: Ja
  • Dit is niet ok!

   wo 22 mei '13 18:54

   Omdat we alleen vrijen als we echt zin hebben!

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 22 mei '13 22:11

  Reactie: Nee
  Hier is het ook bedroevend weinig. In het begin ging het nog wel, maar nu...!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 23 mei '13 13:34

  Reactie: Ja
  1 of 2 keer per week hebben wij sex ben gewoon heel tevreden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 23 mei '13 13:36

  Reactie: Ja
  wijn hebben 1 a 2 keer per week sex wijn zijn samen heel tevreden ook al zijn we zelf niet eens meer zo heel jong
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  koepel do 23 mei '13 13:57

  Reactie: Ja
 • Dit is niet ok!

  bianca.elenbaas.7 vr 24 mei '13 12:49

  Reactie: Ja
  Sinds ik een spiraal heb en de pil niet meer slikt gaat het goed. Nu heb ik zelf weer zin in Sex. Voorheen had mijn man meer zin als ik. Bij ons is de seksleven goed.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |