×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Heleen van Royen: 'Ik zou vaker appeltaarten moeten bakken'

Heleen van Royen: 'Ik zou vaker appeltaarten moeten bakken'
14.05.2013 -

Heleen van Royen (48) gaat door een emotionele periode, zo na de scheiding van haar man Ton. Maar er is ook goed nieuws: haar boek De hartsvriendin is net verschenen én ze woont nog steeds in haar geliefde Portugal. Ze hoopt dat haar huis een commune wordt, want stiekem is Heleen een soort hippie. “Ik hou echt van liefde en gezelligheid.”


Wie is jouw hartsvriendin?

“Ik heb er meerdere, een van hen is Marlies Dekkers. Met haar klikt het op collegiaal niveau, omdat we allebei best wel een serieuze carrière hebben, maar we kunnen ook privé heel goed met elkaar opschieten. Ik logeer vaak bij haar en zij bij mij, ik ken haar dochter goed en zij mijn kinderen. Dat is vertrouwd en fijn. In mijn vriendinnenclubje in Portugal is er een de speciaalste, maar ze betekenen allemaal veel voor mij. En dan heb ik in Nederland nog een aantal vriendinnen die ik al heel lang ken. Het is heerlijk om een netwerk van mensen te hebben bij wie je weet dat het goed is: zij geven om mij en ik geef om hen. Ik woon in een groot huis met een chalet erbij. Mijn ideaal is dat dit een huis wordt waar mensen kunnen komen en gaan, en ook blijven logeren, dat dit een commune wordt. Ik ben een soort hippie, ik ben echt van love. Iedereen moet na verloop van tijd ook weer opzouten, want ik ben ook graag alleen, maar ik hou echt van warmte, liefde en gezelligheid.”

Lees het hele interview met Heleen van Royen in Vriendin 20.

Plaats een reactie

Ken jij boeken van Heleen van Royen?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |