×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Heleen van Royen: 'Ik zou vaker appeltaarten moeten bakken'

Heleen van Royen: 'Ik zou vaker appeltaarten moeten bakken'
14.05.2013 -

Heleen van Royen (48) gaat door een emotionele periode, zo na de scheiding van haar man Ton. Maar er is ook goed nieuws: haar boek De hartsvriendin is net verschenen én ze woont nog steeds in haar geliefde Portugal. Ze hoopt dat haar huis een commune wordt, want stiekem is Heleen een soort hippie. “Ik hou echt van liefde en gezelligheid.”


Wie is jouw hartsvriendin?

“Ik heb er meerdere, een van hen is Marlies Dekkers. Met haar klikt het op collegiaal niveau, omdat we allebei best wel een serieuze carrière hebben, maar we kunnen ook privé heel goed met elkaar opschieten. Ik logeer vaak bij haar en zij bij mij, ik ken haar dochter goed en zij mijn kinderen. Dat is vertrouwd en fijn. In mijn vriendinnenclubje in Portugal is er een de speciaalste, maar ze betekenen allemaal veel voor mij. En dan heb ik in Nederland nog een aantal vriendinnen die ik al heel lang ken. Het is heerlijk om een netwerk van mensen te hebben bij wie je weet dat het goed is: zij geven om mij en ik geef om hen. Ik woon in een groot huis met een chalet erbij. Mijn ideaal is dat dit een huis wordt waar mensen kunnen komen en gaan, en ook blijven logeren, dat dit een commune wordt. Ik ben een soort hippie, ik ben echt van love. Iedereen moet na verloop van tijd ook weer opzouten, want ik ben ook graag alleen, maar ik hou echt van warmte, liefde en gezelligheid.”

Lees het hele interview met Heleen van Royen in Vriendin 20.

Plaats een reactie

Ken jij boeken van Heleen van Royen?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |