×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Annelies geeft haar kennis over engelen door

Vriendin 19: Annelies geeft haar kennis over engelen door
08.05.2013 - Redactie Vriendin

‘Ik breng mensen in contact met hun engelen’


Annelies Hoornik (50) was de nuchterheid zelve. Tot ze op een dag een engel zag die haar iets wilde vertellen. Inmiddels heeft ze haar eigen praktijk, geeft ze workshops en schrijft ze boeken over engelen. “Ik wil iedereen vertellen dat engelen er zijn om ons te helpen. Je hoeft het alleen maar te vragen.”

Annelies: “Mijn leven bestond een aantal jaar geleden alleen maar uit bits en bytes, met spiritualiteit had ik niets. Ik werkte bij een Amerikaans softwarebedrijf en wilde alles beredeneren. Dat veranderde toen er tien jaar geleden door een reorganisatie zes collega’s werden ontslagen en de werkdruk wel erg hoog werd. Dagen van veertien uur waren niet
ongebruikelijk. Behoorlijk stressvol dus, en om dit te kunnen volhouden, googelde ik naar manieren om te ontspannen. Ik las iets over meditatie en zonder te weten wat ik precies moest doen, ben ik op de bank gaan zitten in een poging te mediteren.

Lees het hele verhaal van Annelies in Vriendin 19 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Geloof jij in het bestaan van engelen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  senay.sen.984 do 9 mei '13 01:43

  Reactie: Ja, omdat..
  Ik geloof wel dat engelen bestaan alleen wij mensen kunnen ze met onze blote ogen niet zien. In het hiernamaals kunnen we ze misschien zien....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eddygoforit do 9 mei '13 08:23

  Reactie: Ja, omdat..
  Ze zijn iedere dag om me heen, niet altijd zichtbaar, maar wel voelbaar, dus ben nooit alleen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |