×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Annelies geeft haar kennis over engelen door

Vriendin 19: Annelies geeft haar kennis over engelen door
08.05.2013 - Redactie Vriendin

‘Ik breng mensen in contact met hun engelen’


Annelies Hoornik (50) was de nuchterheid zelve. Tot ze op een dag een engel zag die haar iets wilde vertellen. Inmiddels heeft ze haar eigen praktijk, geeft ze workshops en schrijft ze boeken over engelen. “Ik wil iedereen vertellen dat engelen er zijn om ons te helpen. Je hoeft het alleen maar te vragen.”

Annelies: “Mijn leven bestond een aantal jaar geleden alleen maar uit bits en bytes, met spiritualiteit had ik niets. Ik werkte bij een Amerikaans softwarebedrijf en wilde alles beredeneren. Dat veranderde toen er tien jaar geleden door een reorganisatie zes collega’s werden ontslagen en de werkdruk wel erg hoog werd. Dagen van veertien uur waren niet
ongebruikelijk. Behoorlijk stressvol dus, en om dit te kunnen volhouden, googelde ik naar manieren om te ontspannen. Ik las iets over meditatie en zonder te weten wat ik precies moest doen, ben ik op de bank gaan zitten in een poging te mediteren.

Lees het hele verhaal van Annelies in Vriendin 19 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Geloof jij in het bestaan van engelen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  senay.sen.984 do 9 mei '13 01:43

  Reactie: Ja, omdat..
  Ik geloof wel dat engelen bestaan alleen wij mensen kunnen ze met onze blote ogen niet zien. In het hiernamaals kunnen we ze misschien zien....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eddygoforit do 9 mei '13 08:23

  Reactie: Ja, omdat..
  Ze zijn iedere dag om me heen, niet altijd zichtbaar, maar wel voelbaar, dus ben nooit alleen.
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |