×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Priscilla’s dochter werd misbruikt door de buurman

Vriendin 19: Priscilla’s dochter werd misbruikt door de buurman
07.05.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter is een veilige jeugd ontnomen'


Een eenzame, sneue man, dat vond Priscilla (33) van haar buurman Geert. Tot ze ontdekte dat hij haar dochtertje misbruikte. “Het liefst had ik hem ik weet niet wat aangedaan.”

Priscilla: “Dat Vereniging Martijn niet wordt verboden, vind ik ongelooflijk. Ze verheerlijken seks met kinderen, dat zou toch niet moeten kunnen? Ik had nog nooit van Martijn gehoord, tot ik onze buurman Geert tijdens de rechtszaak over mijn dochtertje hoorde vertellen dat hij daar tips had gekregen over hoe je een kindje uitkiest om te misbruiken en hoe je je sporen wist. Voor mij en mijn vriend Marcel was het meteen duidelijk dat we hier iets tegen wilden, nee móesten, doen. Dus deden we aangifte tegen Vereniging Martijn, voor medeplichtigheid aan de verkrachting van onze dochter.”

Lees het hele verhaal van Priscilla in Vriendin 19 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Wat vind jij van Vereniging Martijn?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 8 mei '13 15:48

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Een bom eronder. Bas
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monique.mentink wo 8 mei '13 18:03

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Inderdaad, medeplichtig... minstens!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leeuwin1963 do 9 mei '13 08:48

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Te goor, te erg, te afschuwelijk waar zij voor staan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  P.keultj1975 do 9 mei '13 16:19

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Walgelijk dat tegen zulke zieke geesten nog steeds niets gedaan wordt, die mensen moeten ze chemisch castreren en opsluiten zodat ze nooit meer iemand kwaad kunnen doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 15:26

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Uitroeien, die handel!! Van kinderen blijf je met je gore, vieze poten af!!
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |