×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Priscilla’s dochter werd misbruikt door de buurman

Vriendin 19: Priscilla’s dochter werd misbruikt door de buurman
07.05.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter is een veilige jeugd ontnomen'


Een eenzame, sneue man, dat vond Priscilla (33) van haar buurman Geert. Tot ze ontdekte dat hij haar dochtertje misbruikte. “Het liefst had ik hem ik weet niet wat aangedaan.”

Priscilla: “Dat Vereniging Martijn niet wordt verboden, vind ik ongelooflijk. Ze verheerlijken seks met kinderen, dat zou toch niet moeten kunnen? Ik had nog nooit van Martijn gehoord, tot ik onze buurman Geert tijdens de rechtszaak over mijn dochtertje hoorde vertellen dat hij daar tips had gekregen over hoe je een kindje uitkiest om te misbruiken en hoe je je sporen wist. Voor mij en mijn vriend Marcel was het meteen duidelijk dat we hier iets tegen wilden, nee móesten, doen. Dus deden we aangifte tegen Vereniging Martijn, voor medeplichtigheid aan de verkrachting van onze dochter.”

Lees het hele verhaal van Priscilla in Vriendin 19 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Wat vind jij van Vereniging Martijn?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 8 mei '13 15:48

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Een bom eronder. Bas
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monique.mentink wo 8 mei '13 18:03

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Inderdaad, medeplichtig... minstens!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leeuwin1963 do 9 mei '13 08:48

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Te goor, te erg, te afschuwelijk waar zij voor staan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  P.keultj1975 do 9 mei '13 16:19

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Walgelijk dat tegen zulke zieke geesten nog steeds niets gedaan wordt, die mensen moeten ze chemisch castreren en opsluiten zodat ze nooit meer iemand kwaad kunnen doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 15:26

  Reactie: Ik vind dat deze vereniging verboden zou moeten worden
  Uitroeien, die handel!! Van kinderen blijf je met je gore, vieze poten af!!
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |