×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Binnen één jaar huisje-boompje-beestje voor Marlijn en Menno

Vriendin 18: Binnen één jaar huisje-boompje-beestje voor Marlijn en Menno
01.05.2013 - Redactie Vriendin

Nog geen jaar nadat Marlijn (31) en Menno (31) elkaar leerden kennen, waren ze getrouwd én hadden ze een kind, Hannah (nu 1). Marlijn: “Ik voelde meteen dat het goed zat tussen ons. Meestal ben ik heel afwachtend in een nieuwe relatie, maar nu wist ik na een week al: dit is ’m!”


‘Het voelde zo vanzelfsprekend om samen te zijn’

Marlijn: “Toen Menno en ik een relatie kregen, zei mijn zus meteen: ‘Dat is wel het laatste wat ik van hem had verwacht!’ Zij kende Menno uit de kroeg, waar hij vaak te vinden was. Hij hield van uitgaan en vond het leven als single heerlijk, terwijl ik juist behoefte had aan huisje-boompje-beestje. Maar toen ik tijdens een avondje stappen Menno voor het eerst ontmoette, was er meteen een klik. We hadden dezelfde humor en konden goed met elkaar praten. Twee dagen later liepen we elkaar op de zomermarkt in ons dorp weer tegen het lijf. Op dat moment sloeg de vonk echt over en voelde ik vlinders in mijn buik. We wisselden telefoonnummers uit en de dagen daarna hadden we intensief sms-contact, waarin flink werd geflirt. Het was overduidelijk dat we een oogje op elkaar hadden en ik had het gevoel dat dit weleens wat moois kon gaan worden.”

Lees het hele verhaal van Marlijn in Vriendin 18 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Vind jij binnen een jaar trouwen en een kind krijgen te snel gaan?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  valentino wo 1 mei '13 16:51

  Reactie: Nee, want...
  als het goed voelt moet je er voor gaan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jenke wo 1 mei '13 19:47

  Reactie: Ja, omdat...
  Alles kan dan wel goed voelen, maar je kent elkaar amper. Een kind groot brengen is ook nogal heftig, dus ik zou me voor mezelf afvragen waar ik mee bezig was. Ik hoop voor jullie dat het goed blijft gaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Aramat25 wo 1 mei '13 23:08

  Reactie: Nee, want...
  Als het goed voelt ga er dan voor! Ik en mijn huidige man kenden elkaar ook nog geen jaar toen we besloten te trouwen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  theemuts01 do 2 mei '13 11:40

  Reactie: Nee, want...
  Heb dat zelf ook gedaan, sterker nog binnen een week woonde wij samenen ben afgelopen januari alweer 17 jaar getrouwd.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |