×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 17: De kinderen van Liesbeth maken dag en nacht ruzie met elkaar

Vriendin 17: De kinderen van Liesbeth maken dag en nacht ruzie met elkaar
23.04.2013 - Redactie Vriendin

Met Vincent (8) en Max (6), de zoontjes van Liesbeth (36) en Daniël (40), is geen land te bezeilen. Ze spelen niet, maar maken ruzie: de hele dag door, elke dag weer. “En zelfs ’s nachts vechten ze, dan gaan ze stiekem naar elkaars slaapkamer.”


‘Vreselijk, maar mijn zoontjes haten elkaar echt’

“Afgezien van mijn schoonouders, krijgen we bijna nooit meer visite. Of het moet na negen uur ’s avonds zijn, als de jongens op bed liggen. Familie- en kinderverjaardagen mijden we. Als we er niet onderuit komen, gaan mijn man Daniël en ik apart van elkaar, heel soms met één kind. Maar we worden al bijna niet meer uitgenodigd op feestjes en etentjes. En ik kan het onze familie en vrienden niet kwalijk nemen. Hoe erg ik het ook vind om toe te geven, het valt niet mee om onze zoons op bezoek te hebben. Niet alleen maken ze constant ruzie met elkaar, tot vechten, krabben en slaan aan toe, ook trekken ze de andere aanwezige kinderen erin mee.

Lees het hele verhaal van Liesbeth in Vriendin 17 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Maken jouw kinderen veel ruzie?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 apr '13 15:03

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  mijn zoons zijn maatjes vriendjes broertjes als er een mening verschil is zit ik er meteen tussen om te vragen wat er aan de hand is en word dat ter plekken opgelost gaat het om speelgoed dan word er een keuken wekker neer gezet en als die afloop moeten ze het afgeven zonder problemen wel een probleem er van maken naar zijn kamer tot het eten en daarna douche en naar bed rust voor mij en hij doet het niet zo snel meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 24 apr '13 16:20

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Mijn kinderen zijn nog steeds eigenlijk vier handen op een buik. Ze kibbelen wel eens maar echt ruzie? Nee. Ligt er misschien ook wel aan dat ze uiteenlopende karakters hebben waardoor de een makkelijker toegeeft dan de ander.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 apr '13 19:40

  Reactie: Ja, helaas wel
  helaas hier ook! mijn dochterje van 8 en mijn zoontje van 5 maken zodra ze bij elkaar zijn alleen maar ruzie, ze treiteren elkaar om elk klein dingetje, en geven elkaar overal de schuld van! het komt weinig voor dat ze 10 minuten even rustig samen kunnen spelen, het is heel frustrerend omdat ik ook niet altijd kan zien wie er nou begint met treiteren, ik heb voor mezelf nog niet echt iets gevonden hoe ik dit kan oplossen! dus tips zijn harstikke welkom! maar gelukkig ben je dus niet de enige die dit meemaakt, want dit gebeurt in veel gezinnen, ik hoor het vaker om me heen, soms lijkt het wel alsof ze elkaar letterlijk haten ik hoop echt dat dit wel een keer ophoud, want het kost een hoop energie, en het maakt het daardoor niet gezelliger in huis
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Simpie44 do 25 apr '13 15:23

  Reactie: Ja, helaas wel
  die van mij zijn nu 13 en 16 en vechten nog steeds elkaar het kot uit. Vanaf het moment dat de oudtse, een jongen, in de gaten had dat zijn zusje bij ons bleef hebben ze elkaar het bloed onder de nagels uitgetreiterd...Ze kunnen elkaars aanraking niet eens verdragen en gunnen elkaar het licht in de ogen niet...Als we in een rustige periode zitten, zonder gekijf e.d., dan toleren ze elkaar. Wel is het zo dat mijn zoon wel opkomt voor zijn zus als ze door iemand anders geplaagt wordt. En dat stemt me dan weer wat gelukkig, er moet dan toch wel iets van liefde tussen die twee zijn, al merken we daar in het dagelijkse leven weinig van!
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |