×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 17: De kinderen van Liesbeth maken dag en nacht ruzie met elkaar

Vriendin 17: De kinderen van Liesbeth maken dag en nacht ruzie met elkaar
23.04.2013 - Redactie Vriendin

Met Vincent (8) en Max (6), de zoontjes van Liesbeth (36) en Daniël (40), is geen land te bezeilen. Ze spelen niet, maar maken ruzie: de hele dag door, elke dag weer. “En zelfs ’s nachts vechten ze, dan gaan ze stiekem naar elkaars slaapkamer.”


‘Vreselijk, maar mijn zoontjes haten elkaar echt’

“Afgezien van mijn schoonouders, krijgen we bijna nooit meer visite. Of het moet na negen uur ’s avonds zijn, als de jongens op bed liggen. Familie- en kinderverjaardagen mijden we. Als we er niet onderuit komen, gaan mijn man Daniël en ik apart van elkaar, heel soms met één kind. Maar we worden al bijna niet meer uitgenodigd op feestjes en etentjes. En ik kan het onze familie en vrienden niet kwalijk nemen. Hoe erg ik het ook vind om toe te geven, het valt niet mee om onze zoons op bezoek te hebben. Niet alleen maken ze constant ruzie met elkaar, tot vechten, krabben en slaan aan toe, ook trekken ze de andere aanwezige kinderen erin mee.

Lees het hele verhaal van Liesbeth in Vriendin 17 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Maken jouw kinderen veel ruzie?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 apr '13 15:03

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  mijn zoons zijn maatjes vriendjes broertjes als er een mening verschil is zit ik er meteen tussen om te vragen wat er aan de hand is en word dat ter plekken opgelost gaat het om speelgoed dan word er een keuken wekker neer gezet en als die afloop moeten ze het afgeven zonder problemen wel een probleem er van maken naar zijn kamer tot het eten en daarna douche en naar bed rust voor mij en hij doet het niet zo snel meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 24 apr '13 16:20

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Mijn kinderen zijn nog steeds eigenlijk vier handen op een buik. Ze kibbelen wel eens maar echt ruzie? Nee. Ligt er misschien ook wel aan dat ze uiteenlopende karakters hebben waardoor de een makkelijker toegeeft dan de ander.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 apr '13 19:40

  Reactie: Ja, helaas wel
  helaas hier ook! mijn dochterje van 8 en mijn zoontje van 5 maken zodra ze bij elkaar zijn alleen maar ruzie, ze treiteren elkaar om elk klein dingetje, en geven elkaar overal de schuld van! het komt weinig voor dat ze 10 minuten even rustig samen kunnen spelen, het is heel frustrerend omdat ik ook niet altijd kan zien wie er nou begint met treiteren, ik heb voor mezelf nog niet echt iets gevonden hoe ik dit kan oplossen! dus tips zijn harstikke welkom! maar gelukkig ben je dus niet de enige die dit meemaakt, want dit gebeurt in veel gezinnen, ik hoor het vaker om me heen, soms lijkt het wel alsof ze elkaar letterlijk haten ik hoop echt dat dit wel een keer ophoud, want het kost een hoop energie, en het maakt het daardoor niet gezelliger in huis
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Simpie44 do 25 apr '13 15:23

  Reactie: Ja, helaas wel
  die van mij zijn nu 13 en 16 en vechten nog steeds elkaar het kot uit. Vanaf het moment dat de oudtse, een jongen, in de gaten had dat zijn zusje bij ons bleef hebben ze elkaar het bloed onder de nagels uitgetreiterd...Ze kunnen elkaars aanraking niet eens verdragen en gunnen elkaar het licht in de ogen niet...Als we in een rustige periode zitten, zonder gekijf e.d., dan toleren ze elkaar. Wel is het zo dat mijn zoon wel opkomt voor zijn zus als ze door iemand anders geplaagt wordt. En dat stemt me dan weer wat gelukkig, er moet dan toch wel iets van liefde tussen die twee zijn, al merken we daar in het dagelijkse leven weinig van!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |