×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 17: Constance emigreerde met haar man en kwam alleen terug

Vriendin 17: Constance emigreerde met haar man en kwam alleen terug
23.04.2013 - Redactie Vriendin

Constance (48) verhuisde samen met haar man en dochtertje naar Singapore. Het was een droom die werkelijkheid werd, tot haar man opbiechtte dat hij verliefd was op een ander. “Ik was verbijsterd: alles had ik opgegeven om met hem naar de andere kant van de wereld te gaan!”


Constance: “Mijn ex-man Peter en ik zijn reislustige types. We gingen meestal drie keer per jaar op vakantie en Peter moest vaak naar het buitenland voor zijn werk. Als manager bij een logistiek bedrijf was hij gemiddeld vier maanden per jaar op reis. Het leek ons allebei geweldig om ooit in het buitenland te wonen. Die droom werd werkelijkheid toen Peter een functie in Singapore kreeg aangeboden. We zouden er ongeveer vijf jaar gaan wonen en ik kon niet wachten om te gaan. Ik was ervan overtuigd dat we een geweldige tijd tegemoet gingen. Ik verheugde me op wat meer quality time met ons gezin, omdat Peter na de verhuizing minder zou reizen. Ik hield er geen rekening mee dat het weleens kon tegenvallen en dat ons huwelijk dit grote avontuur misschien niet aankon.

 

Plaats een reactie

Durf jij het aan om met je gezin naar het buitenland te verhuizen?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Carmen Vosters zo 28 apr '13 16:44

  Reactie: Ja, ik durf dat wel
  Wij zijn in 2006 met 2 jonge kinderen naar Frankrijk verhuist. Helaas liep ons huwelijk op de klippen en zijn we in 2012 weer terug naar NL gekomen (maar niet als gezin).
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |