×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?

Straatvraag: Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?
23.04.2013 -

30 april is het zover: de kroning van prins Willem-Alexander. Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?


In Vriendin 17 geven Berbel, Nynke en Amy antwoord. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt.

Berbel (35): “Niet echt. Ik ben benieuwd hoe Willem-Alexander het als koning gaat doen, maar ik heb zeker vertrouwen in hem. En ook in Máxima natuurlijk. Ze zijn een heel leuk stel. Wel gek dat Beatrix straks ‘prinses’ is.”

Nynke (31): “Ik ben er niet zo veel mee bezig, al vind ik het wel een leuke verandering. Ik hoop dat Willem-Alexander en Máxima lekker glamourous worden. Dat Máxima bijvoorbeeld vaak schoenen in Milaan gaat kopen.”

Amy (29): “Nou, koningin Beatrix zou met Koninginnedag naar Amstelveen komen en daar was ik al helemaal  klaar voor. Ik wilde haar nu eindelijk eens in het echt zien. Ik ben namelijk niet geboren in Nederland. Ik kom uit Noord-Ierland en woon nu zes jaar hier. Toch ben ik dol op het Nederlandse koningshuis! Dit jaar ga ik bij mijn ouders thuis de kroning kijken met een glaasje champagne erbij.”

Plaats een reactie

Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lady sam di 23 apr '13 17:07

  Reactie: Ja
  Hij is er aan toe en wij ook , en zijn Moeder kan dan eindelijk leuke dingen gaan doen en genieten van haar pensioen, dat heeft ze dik verdiend na 33 jaar hard werken...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  linda.beunder di 23 apr '13 18:16

  Reactie: Ja
  ja ik denk het wel. Denk dat WA het goed gaat doen. Hij lijkt mij een zeer sociaal en betrokken mens en Maxima ook. Mijn steun hebben ze
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 23 apr '13 19:34

  Reactie: Ja
  Ja ik heb alle vertrouwen dat Alexander het goed gaat doen samen met zijn Maxima . Beatrix heeft het verdiend om nu leuke dingen te gaan doen .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 23 apr '13 20:57

  Reactie: Ja
  Het is mooi dat Beatrix nu lekker rustig kan verder genieten van alles en onze Willem zal het net zo goed doen als zijn moeder samen met Maxima.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wjkl zo 28 apr '13 17:42

  Reactie: Ja
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |