×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?

Straatvraag: Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?
23.04.2013 -

30 april is het zover: de kroning van prins Willem-Alexander. Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?


In Vriendin 17 geven Berbel, Nynke en Amy antwoord. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt.

Berbel (35): “Niet echt. Ik ben benieuwd hoe Willem-Alexander het als koning gaat doen, maar ik heb zeker vertrouwen in hem. En ook in Máxima natuurlijk. Ze zijn een heel leuk stel. Wel gek dat Beatrix straks ‘prinses’ is.”

Nynke (31): “Ik ben er niet zo veel mee bezig, al vind ik het wel een leuke verandering. Ik hoop dat Willem-Alexander en Máxima lekker glamourous worden. Dat Máxima bijvoorbeeld vaak schoenen in Milaan gaat kopen.”

Amy (29): “Nou, koningin Beatrix zou met Koninginnedag naar Amstelveen komen en daar was ik al helemaal  klaar voor. Ik wilde haar nu eindelijk eens in het echt zien. Ik ben namelijk niet geboren in Nederland. Ik kom uit Noord-Ierland en woon nu zes jaar hier. Toch ben ik dol op het Nederlandse koningshuis! Dit jaar ga ik bij mijn ouders thuis de kroning kijken met een glaasje champagne erbij.”

Plaats een reactie

Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lady sam di 23 apr '13 17:07

  Reactie: Ja
  Hij is er aan toe en wij ook , en zijn Moeder kan dan eindelijk leuke dingen gaan doen en genieten van haar pensioen, dat heeft ze dik verdiend na 33 jaar hard werken...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  linda.beunder di 23 apr '13 18:16

  Reactie: Ja
  ja ik denk het wel. Denk dat WA het goed gaat doen. Hij lijkt mij een zeer sociaal en betrokken mens en Maxima ook. Mijn steun hebben ze
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 23 apr '13 19:34

  Reactie: Ja
  Ja ik heb alle vertrouwen dat Alexander het goed gaat doen samen met zijn Maxima . Beatrix heeft het verdiend om nu leuke dingen te gaan doen .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 23 apr '13 20:57

  Reactie: Ja
  Het is mooi dat Beatrix nu lekker rustig kan verder genieten van alles en onze Willem zal het net zo goed doen als zijn moeder samen met Maxima.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wjkl zo 28 apr '13 17:42

  Reactie: Ja
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |