×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Annelies slaapt beter sinds ze een slaaptraining volgde

Vriendin 16: Annelies slaapt beter sinds ze een slaaptraining volgde
17.04.2013 - Redactie Vriendin

Kon ik maar slapen… Die gedachte beheerste twintig jaar lang het leven van Annelies (42). “Ik dacht dat ik het maar moest accepteren, tot ik bij een slaaptraining leerde dat ik later naar bed moest gaan om moe genoeg te worden.”


Annelies: “Als je een been breekt en in het gips zit, ziet iedereen wat er aan de hand is. Maar als je lijdt aan slapeloosheid, ziet niemand dit aan je. Hoe vermoeid je ook bent, een beetje make-up doet wonderen. Daardoor werden mijn slaapproblemen niet altijd begrepen. Als ik erover vertelde, hoorde ik soms: ‘Ach, een nachtje niet slapen, kan gebeuren.’ Ik voelde mij daardoor soms echt alleen op de wereld.”

Lees het hele verhaal van Annelies in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij last van slapeloze nachten?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 vr 19 apr '13 11:29

  Reactie: Ja, soms wel
  Als ik me ergens ernstige zorgen over maak kan ik daar een of meerdere slapeloze nacht(en) van hebben.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bickel ma 22 apr '13 15:44

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Nee totaal niet... ik slaap al voordat ik mn bed zie. S nachts moet ik er wel meestal 2x uit om te plassen, maar dat gaat op automatische piloot... slaap weer zodra ik in mijn bedje lig. Echt heerlijk!!! Best wel bevoorrecht hiermee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 23 apr '13 20:59

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van, heb veel ellende meegemaakt en heb nu een heerlijk ontspannen en super gelukkig leven.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 23 apr '13 21:00

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Omdat ik nu super gelukkig ben en heerlijk ontspannen.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |