×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Medium Rangenie reinigt huizen spiritueel

Vriendin 16: Medium Rangenie reinigt huizen spiritueel
16.04.2013 - Redactie Vriendin

Als je nou toch bezig bent met de voorjaarsschoonmaak, waarom zou je dan niet meteen alle negatieve energie uit je huis verwijderen? Rangenie (38) doet dat, als een soort moderne ghostbuster. En jij kunt het ook: “Je zult zien dat je lekkerder in je vel zit en aan meer dingen toekomt.”


‘Ik haal vervelende geesten uit je huis’

Rangenie: “Samen met mijn moeder, die ook medium is, kwam ik in een oude boerderij in Limburg. Het was een van de oudste huizen van Nederland en de mensen die er op dat moment woonden, vermoedden dat het er spookte. Sinds ze daar woonden, ging er namelijk van alles mis met het gezin: ongelukken, ziektes, problemen, ruzies. Ze hadden de geschiedenis van het huis uitgezocht en waren erachter gekomen dat de eerste bewoonster was overleden in het kraambed. De andere dochter van die vrouw was een paar jaar daarvoor spoorloos verdwenen. Mijn moeder en ik voelden aan dat het meisje in de waterput was verdronken, maar dat haar ziel daar was blijven hangen.”

Lees het hele verhaal van Rangenie in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in geesten?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  mixima18 wo 17 apr '13 17:49

  Reactie: Ja
  jazeker! er bestaat veel meer tussen hemel en aarde
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 18 apr '13 08:49

  Reactie: Ja
  In mijn vorige huis heeft het flink gespookt!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  paula73 do 18 apr '13 17:41

  Reactie: Ja
  soms zomaar een enorm onaangenaam gevoel, onverklaarbare voetstappen... en ga zo maar door
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 15:34

  Reactie: Ja
  Bij ons thuis spookt het iig. Zeker 1 geest is in huis... spooky!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |