Placeholder

Vriendin 16: Medium Rangenie reinigt huizen spiritueel

Als je nou toch bezig bent met de voorjaarsschoonmaak, waarom zou je dan niet meteen alle negatieve energie uit je huis verwijderen? Rangenie (38) doet dat, als een soort moderne ghostbuster. En jij kunt het ook: “Je zult zien dat je lekkerder in je vel zit en aan meer dingen toekomt.”

Als je nou toch bezig bent met de voorjaarsschoonmaak, waarom zou je dan niet meteen alle negatieve energie uit je huis verwijderen? Rangenie (38) doet dat, als een soort moderne ghostbuster. En jij kunt het ook: “Je zult zien dat je lekkerder in je vel zit en aan meer dingen
toekomt.”

‘Ik haal vervelende geesten uit je huis’

Rangenie: “Samen met mijn moeder, die ook medium is, kwam ik in een oude boerderij in Limburg. Het was een van de oudste huizen van Nederland en de mensen die er op dat moment woonden, vermoedden dat het er spookte. Sinds ze daar woonden, ging er namelijk van alles mis met het gezin: ongelukken, ziektes, problemen, ruzies. Ze hadden de geschiedenis van het huis uitgezocht en waren erachter gekomen dat de eerste bewoonster was overleden in het kraambed. De andere dochter van die vrouw was een paar jaar daarvoor spoorloos verdwenen. Mijn moeder en ik voelden aan dat het meisje in de waterput was verdronken, maar dat haar ziel daar was blijven hangen.”

Lees het hele verhaal van Rangenie in Vriendin 16 en praat mee op het forum.