×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Medium Rangenie reinigt huizen spiritueel

Vriendin 16: Medium Rangenie reinigt huizen spiritueel
16.04.2013 - Redactie Vriendin

Als je nou toch bezig bent met de voorjaarsschoonmaak, waarom zou je dan niet meteen alle negatieve energie uit je huis verwijderen? Rangenie (38) doet dat, als een soort moderne ghostbuster. En jij kunt het ook: “Je zult zien dat je lekkerder in je vel zit en aan meer dingen toekomt.”


‘Ik haal vervelende geesten uit je huis’

Rangenie: “Samen met mijn moeder, die ook medium is, kwam ik in een oude boerderij in Limburg. Het was een van de oudste huizen van Nederland en de mensen die er op dat moment woonden, vermoedden dat het er spookte. Sinds ze daar woonden, ging er namelijk van alles mis met het gezin: ongelukken, ziektes, problemen, ruzies. Ze hadden de geschiedenis van het huis uitgezocht en waren erachter gekomen dat de eerste bewoonster was overleden in het kraambed. De andere dochter van die vrouw was een paar jaar daarvoor spoorloos verdwenen. Mijn moeder en ik voelden aan dat het meisje in de waterput was verdronken, maar dat haar ziel daar was blijven hangen.”

Lees het hele verhaal van Rangenie in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in geesten?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  mixima18 wo 17 apr '13 17:49

  Reactie: Ja
  jazeker! er bestaat veel meer tussen hemel en aarde
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 18 apr '13 08:49

  Reactie: Ja
  In mijn vorige huis heeft het flink gespookt!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  paula73 do 18 apr '13 17:41

  Reactie: Ja
  soms zomaar een enorm onaangenaam gevoel, onverklaarbare voetstappen... en ga zo maar door
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 15:34

  Reactie: Ja
  Bij ons thuis spookt het iig. Zeker 1 geest is in huis... spooky!
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |