×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Annette begon een tweede leven met haar jeugdliefde

Vriendin 16: Annette begon een tweede leven met haar jeugdliefde
16.04.2013 - Redactie Vriendin

Haar huwelijk van achttien jaar zette ze op het spel toen Annette (44) weer contact zocht met haar jeugdliefde Augus. Maar de klik van vroeger was er nog steeds en ze werden stapelverliefd. Toch was er nog het nodige te overwinnen voor ze samen verder konden. “Ik wilde bij Augus zijn, maar ik wilde niet mijn gezin uit elkaar scheuren.”


‘Het is heel duidelijk: wij horen bij elkaar’

Annette: “Vijftien was ik, toen ik Augus leerde kennen. Hij was een vriend van mijn oudere broer, met wie ik mee was naar carnaval. Het was liefde op het eerste gezicht, voor ons allebei. We hadden alleen maar oog voor elkaar, praatten honderduit en zoenden. Toen het weekend erop zat, hadden we verkering. Ik had wel eerder een vriendje gehad, maar zo straalverliefd was ik nog nooit geweest. Ik dacht de hele dag alleen maar aan hem. Toch ging het na een paar maanden uit. Augus was drie jaar ouder, op die leeftijd een behoorlijk verschil. Hij was met heel andere dingen bezig, stond op het punt om door te breken als voetballer. Een paar jaar later kwam ik hem nog één keer tegen. We bleken elkaar nog niet vergeten te zijn en weer zoenden we. Maar na die avond verloren we elkaar toch uit het oog.”

Lees het hele verhaal van Annette in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Denk jij nog vaak aan je jeugdliefde?

    •  
    •  
    •  

6Reacties

Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |