×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Annette begon een tweede leven met haar jeugdliefde

Vriendin 16: Annette begon een tweede leven met haar jeugdliefde
16.04.2013 - Redactie Vriendin

Haar huwelijk van achttien jaar zette ze op het spel toen Annette (44) weer contact zocht met haar jeugdliefde Augus. Maar de klik van vroeger was er nog steeds en ze werden stapelverliefd. Toch was er nog het nodige te overwinnen voor ze samen verder konden. “Ik wilde bij Augus zijn, maar ik wilde niet mijn gezin uit elkaar scheuren.”


‘Het is heel duidelijk: wij horen bij elkaar’

Annette: “Vijftien was ik, toen ik Augus leerde kennen. Hij was een vriend van mijn oudere broer, met wie ik mee was naar carnaval. Het was liefde op het eerste gezicht, voor ons allebei. We hadden alleen maar oog voor elkaar, praatten honderduit en zoenden. Toen het weekend erop zat, hadden we verkering. Ik had wel eerder een vriendje gehad, maar zo straalverliefd was ik nog nooit geweest. Ik dacht de hele dag alleen maar aan hem. Toch ging het na een paar maanden uit. Augus was drie jaar ouder, op die leeftijd een behoorlijk verschil. Hij was met heel andere dingen bezig, stond op het punt om door te breken als voetballer. Een paar jaar later kwam ik hem nog één keer tegen. We bleken elkaar nog niet vergeten te zijn en weer zoenden we. Maar na die avond verloren we elkaar toch uit het oog.”

Lees het hele verhaal van Annette in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Denk jij nog vaak aan je jeugdliefde?

    •  
    •  
    •  

6Reacties

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |