×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jim Bakkum: "Als Lux lacht, ben ik de gelukkigste mens op aarde"

Jim Bakkum: "Als Lux lacht, ben ik de gelukkigste mens op aarde"
16.04.2013 -

Met een televisiecontract bij SBS en een hoofdrol in de musical Flashdance loopt de carrière van Jim Bakkum (25) als een trein. Maar ook privé zette hij vorig jaar grote stappen, toen hij vader werd van zoontje Lux. “Overweldigend, dat was het.”


Heeft Lux je leven op z’n kop gezet?

“Absoluut. Van de ene op de andere seconde was ik vader. Ik dácht dat ik wist wat me ging overkomen, maar toen was hij daar en was niets hoe ik het me had voorgesteld. In het begin leek ik op Casper het spookje: ik was zo kapot van alle nieuwe indrukken dat ik acht kilo afviel. ‘Overweldigend’ is het enige woord dat het gevoel een beetje beschrijft. Even rustig wennen was onmogelijk. Zelfs Bettina, die een zware bevalling achter de rug had, had geen tijd om daarvan bij te komen. Het was een rare tijd: we werden overspoeld door liefde en kraamvisite. Soms liep ik alleen naar de supermarkt en moest dan echt even diep ademhalen, want daar had ik thuis geen tijd voor. Inmiddels is er meer rust; we zijn gewend aan de nieuwe situatie. Daarnaast is Lux een heerlijk jochie, hij lacht de hele dag.”

Lees het hele interview met Jim Bakkum in Vriendin 16

Plaats een reactie

Hoe ken jij Jim Bakkum?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  pluizig en blauw do 18 apr '13 17:36

  Reactie: Anders, namelijk...
  Mijn dochter heeft bij hem inde klas gezeten en ik heb in zijn oma's huis gewoond
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  pluizig en blauw do 18 apr '13 17:37

  Reactie: Anders, namelijk...
  ik vind jim een best leuk joch...
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |