×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jim Bakkum: "Als Lux lacht, ben ik de gelukkigste mens op aarde"

Jim Bakkum: "Als Lux lacht, ben ik de gelukkigste mens op aarde"
16.04.2013 -

Met een televisiecontract bij SBS en een hoofdrol in de musical Flashdance loopt de carrière van Jim Bakkum (25) als een trein. Maar ook privé zette hij vorig jaar grote stappen, toen hij vader werd van zoontje Lux. “Overweldigend, dat was het.”


Heeft Lux je leven op z’n kop gezet?

“Absoluut. Van de ene op de andere seconde was ik vader. Ik dácht dat ik wist wat me ging overkomen, maar toen was hij daar en was niets hoe ik het me had voorgesteld. In het begin leek ik op Casper het spookje: ik was zo kapot van alle nieuwe indrukken dat ik acht kilo afviel. ‘Overweldigend’ is het enige woord dat het gevoel een beetje beschrijft. Even rustig wennen was onmogelijk. Zelfs Bettina, die een zware bevalling achter de rug had, had geen tijd om daarvan bij te komen. Het was een rare tijd: we werden overspoeld door liefde en kraamvisite. Soms liep ik alleen naar de supermarkt en moest dan echt even diep ademhalen, want daar had ik thuis geen tijd voor. Inmiddels is er meer rust; we zijn gewend aan de nieuwe situatie. Daarnaast is Lux een heerlijk jochie, hij lacht de hele dag.”

Lees het hele interview met Jim Bakkum in Vriendin 16

Plaats een reactie

Hoe ken jij Jim Bakkum?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  pluizig en blauw do 18 apr '13 17:36

  Reactie: Anders, namelijk...
  Mijn dochter heeft bij hem inde klas gezeten en ik heb in zijn oma's huis gewoond
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  pluizig en blauw do 18 apr '13 17:37

  Reactie: Anders, namelijk...
  ik vind jim een best leuk joch...
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |