×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?

Straatvraag: Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?
10.04.2013 -

O, wat verlangen we allemaal toch naar zomerse temperaturen. Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?


In Vriendin 15 geven Patricia, Gaitrie en Lisette antwoord. Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Vul onderstaande poll in en laat ons zo weten wat vindt.

Patricia (29): “Lekker met mijn kinderen naar de speeltuin of naar het zwembad. Er zit een pierenbad achter mijn huis en ze vinden het daar heerlijk! Zij kunnen met de buurkinderen spelen en ik ga er dan lekker bijzitten. Als het mooi weer is, zitten we daar haast elke dag.”

Gaitrie (41): “Dan trek ik meteen mijn slippers aan! Als het koud is, zetten mijn voeten altijd op. Dat komt ook doordat ik in de overgang zit. Daarom ben ik dol op slippers. Ik heb wel een stuk of tien paar. In verschillende kleuren, want ze moeten natuurlijk wel bij mijn bikini’s passen.”

Lisette (30): “Met mijn vriendinnen een roseetje drinken op een terras. Als het echt mooi weer is, doen we dat wel twee keer in de week. Het is gewoon erg lekker en gezellig. Ik heb een drukke kantoorbaan, waardoor ik vier dagen in de week binnen zit. Het lekkerst is het om aan het eind van de middag op het terras te zitten, als de zon nog schijnt.”

Plaats een reactie

Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?

  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  Jimmy55 wo 10 apr '13 19:09

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Er heerlijk van genieten......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  1111 do 11 apr '13 09:41

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  lekker in de tuin werken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal do 11 apr '13 11:49

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Heerlijk genieten van het zonnetje!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  LadyMum do 11 apr '13 17:04

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Lekker van het lekkere weertje genieten, in de tuin op een terrasje of langs water lekker wandelen met de hond! Genoeg te doen als het mooi weer is!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos.meijers.7 ma 15 apr '13 17:05

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Ben ik al mee bezig, mijn balkon schilderen en planten bakken plaatsen met nieuwe planten er in. Daar is de temperatuur,nu goed voor!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nic1983 za 20 apr '13 23:30

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Lekker barbequen en in de tuin genieten van het mooie weer.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |