×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?

Straatvraag: Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?
10.04.2013 -

O, wat verlangen we allemaal toch naar zomerse temperaturen. Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?


In Vriendin 15 geven Patricia, Gaitrie en Lisette antwoord. Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Vul onderstaande poll in en laat ons zo weten wat vindt.

Patricia (29): “Lekker met mijn kinderen naar de speeltuin of naar het zwembad. Er zit een pierenbad achter mijn huis en ze vinden het daar heerlijk! Zij kunnen met de buurkinderen spelen en ik ga er dan lekker bijzitten. Als het mooi weer is, zitten we daar haast elke dag.”

Gaitrie (41): “Dan trek ik meteen mijn slippers aan! Als het koud is, zetten mijn voeten altijd op. Dat komt ook doordat ik in de overgang zit. Daarom ben ik dol op slippers. Ik heb wel een stuk of tien paar. In verschillende kleuren, want ze moeten natuurlijk wel bij mijn bikini’s passen.”

Lisette (30): “Met mijn vriendinnen een roseetje drinken op een terras. Als het echt mooi weer is, doen we dat wel twee keer in de week. Het is gewoon erg lekker en gezellig. Ik heb een drukke kantoorbaan, waardoor ik vier dagen in de week binnen zit. Het lekkerst is het om aan het eind van de middag op het terras te zitten, als de zon nog schijnt.”

Plaats een reactie

Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?

  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  Jimmy55 wo 10 apr '13 19:09

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Er heerlijk van genieten......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  1111 do 11 apr '13 09:41

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  lekker in de tuin werken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal do 11 apr '13 11:49

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Heerlijk genieten van het zonnetje!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  LadyMum do 11 apr '13 17:04

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Lekker van het lekkere weertje genieten, in de tuin op een terrasje of langs water lekker wandelen met de hond! Genoeg te doen als het mooi weer is!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos.meijers.7 ma 15 apr '13 17:05

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Ben ik al mee bezig, mijn balkon schilderen en planten bakken plaatsen met nieuwe planten er in. Daar is de temperatuur,nu goed voor!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nic1983 za 20 apr '13 23:30

  Reactie: Als het mooi weer is ga ik...
  Lekker barbequen en in de tuin genieten van het mooie weer.
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |