×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Zussen Willemijn en Bonnie zijn allebei helderziend

Vriendin 15: Zussen Willemijn en Bonnie zijn allebei helderziend
10.04.2013 -

Echt bijzonder vinden ze hun gave niet. Volgens de zussen Bonnie (44) en Willemijn (45) kan iedereen contact maken met dierbare overledenen.


‘Overledenen maken contact om ons te helpen'

Willemijn: “We geloven dat het voor overledenen fijn is om contact te kunnen maken en ons te helpen. Als Bonnie en ik contact maken met overleden dierbaren, stellen we ons open voor alle informatie die ze aanreiken. In de loop der jaren hebben we veel bewijs en troost kunnen doorgeven aan nabestaanden. Daarnaast hebben mensen ook vaak vragen over lopende zaken in hun leven. Het blijft voor ons een wonder als blijkt dat informatie klopt en de mensen vol inzichten weer naar huis gaan.”

Lees het hele verhaal van Bonnie en Willemijn in Vriendin 15 en praat mee op het forum.

Wil jij kans maken op het boek van Bonnie en Willemijn? Klik dan hier.

Plaats een reactie

Geloof jij in geesten?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Goanne zo 14 apr '13 14:39

  Reactie: Ja
  De term geesten maakt echter dat velen er huiverig tegenover staan...ik ervaar hen als zielsverwanten die, eerder dan ik overgegaan zijn en vanuit de hemelsferen met ons communiceren. Als wij dat willen tenminste. Zo werkt het hier ook. Als ik een vriend in china mobiel bel en hij neemt in dat verre land niet de moeite om op te nemen, dan is er ook geen contact....er is dus een wederzijds accoord voor nodig.....wil er verbinding ontstaan....dus ik zou zeggen: geniet van wat komen gaat.... Hanneke S.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |