×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Zussen Willemijn en Bonnie zijn allebei helderziend

Vriendin 15: Zussen Willemijn en Bonnie zijn allebei helderziend
10.04.2013 -

Echt bijzonder vinden ze hun gave niet. Volgens de zussen Bonnie (44) en Willemijn (45) kan iedereen contact maken met dierbare overledenen.


‘Overledenen maken contact om ons te helpen'

Willemijn: “We geloven dat het voor overledenen fijn is om contact te kunnen maken en ons te helpen. Als Bonnie en ik contact maken met overleden dierbaren, stellen we ons open voor alle informatie die ze aanreiken. In de loop der jaren hebben we veel bewijs en troost kunnen doorgeven aan nabestaanden. Daarnaast hebben mensen ook vaak vragen over lopende zaken in hun leven. Het blijft voor ons een wonder als blijkt dat informatie klopt en de mensen vol inzichten weer naar huis gaan.”

Lees het hele verhaal van Bonnie en Willemijn in Vriendin 15 en praat mee op het forum.

Wil jij kans maken op het boek van Bonnie en Willemijn? Klik dan hier.

Plaats een reactie

Geloof jij in geesten?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Goanne zo 14 apr '13 14:39

  Reactie: Ja
  De term geesten maakt echter dat velen er huiverig tegenover staan...ik ervaar hen als zielsverwanten die, eerder dan ik overgegaan zijn en vanuit de hemelsferen met ons communiceren. Als wij dat willen tenminste. Zo werkt het hier ook. Als ik een vriend in china mobiel bel en hij neemt in dat verre land niet de moeite om op te nemen, dan is er ook geen contact....er is dus een wederzijds accoord voor nodig.....wil er verbinding ontstaan....dus ik zou zeggen: geniet van wat komen gaat.... Hanneke S.
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |