×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 14: Dankzij een second opinion leeft Daniella nog

Vriendin 14: Dankzij een second opinion leeft Daniella nog
03.04.2013 -

‘Er was dus wél iets met me aan de hand’


Als je met steken in je borst in het ziekenhuis komt en de arts zegt na een kort onderzoek dat er niks aan de hand is, wat doe je dan? Daniella (47) vertrouwde het niet. ‘Misschien zou ik opgelucht moeten zijn, maar ik dacht alleen: wat ik heb meegemaakt, is niet normaal.’

Daniella: “‘Het ziet er niet goed uit’, zei mijn arts over de uitslag van de CT-scan. ‘Je hebt een vernauwing in de rechterkransslagader bij je hart.’ Er was dus wél iets met me aan de hand. Die vernauwing had kunnen leiden tot een hartinfarct. Of erger: ik had dood kunnen zijn. Ik vuurde vragen op hem af: kan ik eraan geopereerd worden, wat mag ik nog doen, hoe ziet mijn toekomst eruit? Duidelijk was dat ik geen inspanningen meer mocht verrichten tot de vernauwing was verholpen. Zelfs autorijden was onverantwoord. Onwerkelijk. En dat terwijl mijn vorige arts me naar huis stuurde met: ‘Waarschijnlijk heb je een slechte conditie.’

Lees het hele verhaal van Daniella in Vriendin 14 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij wel eens om een second opinion gevraagd?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  JessicaKim wo 3 apr '13 12:25

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel blij om
  mijn fysio dacht dat mijn spieren gewoon te slap waren en dat t wel goed zou komen met meer trainen. achteraf bleek dat mijn voorste kruisband afgescheurd was en een heel stuk van mijn meniscus beschadigt was, het was dus niet erg handig al dat trainen, ben blij dat ik het niet vertrouwde en een mri scan heb aangevraagd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 3 apr '13 16:21

  Reactie: Ja, maar die was hetzelfde als de eerste
  conclusie? U bent uitbehandeld,mee leren leven dus morfine,morfine en meer morfine! terwijl er waarschijnlijk wel behandeling mogelijk is maar dat wordt niet vergoed.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  I❤Tupperware do 4 apr '13 11:56

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel blij om
  bij oog lasercentrum lieten ze een CT scan maken en hebben de foto waar een tumor te zien was eruit geknipt, dankzij vele andere onderzoeken, ben ik doorgestuurd naar het Radbout waar een professor een oogscan maakte en direkt een tumor op zag.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Ramoontje77 zo 7 apr '13 22:08

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel blij om
  Ik heb 15 jaar met de verkeerde diagnose gelopen . Alles veranderde toen ik wist wat het was en dat ook zo beleefde . ik kreeg borderline op mijn naam . Ik herkende me nooit daar in. Had geen test gehad maar wel 20 stuk pillen rijker en 31 keer Isoleer cel . Ik blijk Asperger te hebben en het maakt degelijk verschil het gaat goed met mij . Herken mijn jeugd maar kreeg ook een andere behandeling . Het erg is wel dat ik PTTS kreeg en een trauma behandeling volgde . Kan nu moeilijk kinderen krijgen . En veel schade lichaam vooral lever maag . Maar ben wel nu heel blij dat ik weet wat het is . Ik ben vertel dit vaak aan leerlingen GGZ zorg enz Omdat ik wil dat het een ander bespaart blijft . bij mij is het niet terug te draaien .
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |