×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 14: Mieke en Sanne spelen cupido voor treinreizigers

Vriendin 14: Mieke en Sanne spelen cupido voor treinreizigers
02.04.2013 -

‘We verdienen hier geen geld mee, wel karmapunten’


Studentes Mieke van Eijsden (24) en Sanne Viezee (22) maakten een Facebookpagina waarop treinreizigers die elkaar leuk vinden elkaar kunnen vinden: Hartstocht in de Trein. Ze hebben al meer dan 70.000 volgers en de eerste afspraakjes zijn een feit. Sanne: ‘Ik voel me soms net Robert ten Brink.’

Sanne: “We hadden nooit verwacht dat het zo snel zou gaan, dat onze pagina in korte tijd zo groot zou worden. De eerste week zeiden we tegen elkaar: als we 2000 volgers hebben, gaan we champagne drinken in de trein. De volgende keer dat we samen in de trein zaten, hadden we meer dan 40.000 volgers. Ongelooflijk! Ik voel me soms net Robert ten Brink. Mensen bij elkaar brengen, dat is toch het leukste wat er is?”


Lees het hele verhaal van Mieke en Sanne in Vriendin 14 en praat mee op het forum.

Reis jij wel eens met de trein en zou Hartstocht in de Trein soms heel goed van pas komen? Breng dan eens een bezoekje aan de Facebook-pagina: www.facebook.com/HartstochtInDeTrein

Plaats een reactie

Is Hartstocht in de Trein iets voor jou?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 apr '13 12:08

  Reactie: Nee, ik ben al bezet
  Maar het is wel een leuke pagina om te volgen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  selina.tukker wo 3 apr '13 12:24

  Reactie: Nee, ik ben al bezet
  Maar ik vind het leuk om te lezen en kijk ook altijd of ik iemand anders kan helpen om zijn of haar liefde te vinden. Soms verbaas ik mij hoe klein de wereld op Facebook is en je via via al snel de juiste mensen kunt bereiken!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  JessicaKim wo 3 apr '13 12:25

  Reactie: Nee, ik ben al bezet
  hehe, maar wel een heel leuk initiatief!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  iniek52 wo 3 apr '13 15:31

  Reactie: Misschien wel, als ik eens een leuke man tegenkom
  Ik ben 60, helaas 2x gescheiden, heb geen zen EN amper geld om uit te gaan...Een NS kaart met 7 "bijna gratis "kaartjes geeft me de mogrelijkheid om toch eens ergens te komen in het land Tja, een leuke man.....een GROTE wens, maar waar vind ik die?? Werk heb ik amper ( invallen in groep 1/2 van basisscholen soms, met jong personeel, meestal dames), dussssss, waar kom ik een leuke man tegen?? In de trein ms?????????????????????? Dat zou een giller zijn.......................
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |