×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 14: Mieke en Sanne spelen cupido voor treinreizigers

Vriendin 14: Mieke en Sanne spelen cupido voor treinreizigers
02.04.2013 -

‘We verdienen hier geen geld mee, wel karmapunten’


Studentes Mieke van Eijsden (24) en Sanne Viezee (22) maakten een Facebookpagina waarop treinreizigers die elkaar leuk vinden elkaar kunnen vinden: Hartstocht in de Trein. Ze hebben al meer dan 70.000 volgers en de eerste afspraakjes zijn een feit. Sanne: ‘Ik voel me soms net Robert ten Brink.’

Sanne: “We hadden nooit verwacht dat het zo snel zou gaan, dat onze pagina in korte tijd zo groot zou worden. De eerste week zeiden we tegen elkaar: als we 2000 volgers hebben, gaan we champagne drinken in de trein. De volgende keer dat we samen in de trein zaten, hadden we meer dan 40.000 volgers. Ongelooflijk! Ik voel me soms net Robert ten Brink. Mensen bij elkaar brengen, dat is toch het leukste wat er is?”


Lees het hele verhaal van Mieke en Sanne in Vriendin 14 en praat mee op het forum.

Reis jij wel eens met de trein en zou Hartstocht in de Trein soms heel goed van pas komen? Breng dan eens een bezoekje aan de Facebook-pagina: www.facebook.com/HartstochtInDeTrein

Plaats een reactie

Is Hartstocht in de Trein iets voor jou?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 apr '13 12:08

  Reactie: Nee, ik ben al bezet
  Maar het is wel een leuke pagina om te volgen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  selina.tukker wo 3 apr '13 12:24

  Reactie: Nee, ik ben al bezet
  Maar ik vind het leuk om te lezen en kijk ook altijd of ik iemand anders kan helpen om zijn of haar liefde te vinden. Soms verbaas ik mij hoe klein de wereld op Facebook is en je via via al snel de juiste mensen kunt bereiken!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  JessicaKim wo 3 apr '13 12:25

  Reactie: Nee, ik ben al bezet
  hehe, maar wel een heel leuk initiatief!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  iniek52 wo 3 apr '13 15:31

  Reactie: Misschien wel, als ik eens een leuke man tegenkom
  Ik ben 60, helaas 2x gescheiden, heb geen zen EN amper geld om uit te gaan...Een NS kaart met 7 "bijna gratis "kaartjes geeft me de mogrelijkheid om toch eens ergens te komen in het land Tja, een leuke man.....een GROTE wens, maar waar vind ik die?? Werk heb ik amper ( invallen in groep 1/2 van basisscholen soms, met jong personeel, meestal dames), dussssss, waar kom ik een leuke man tegen?? In de trein ms?????????????????????? Dat zou een giller zijn.......................
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |