×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nick & Simon: 'Het is tijd voor iets nieuws'

Nick & Simon: 'Het is tijd voor iets nieuws'
02.04.2013 -

Met hun nieuwe single Julia scoorden Nick (29) en Simon (28) een nummer 1-hit én een notering in het Guinness book of records. De twee Volendammers hebben een drukke tijd achter de rug, maar zijn klaar voor nieuwe avonturen. “Af en toe moet je jezelf als artiest opnieuw uit kunnen vinden.”


Jullie hebben de hele maand februari vrij gehad. Hoelang was het geleden dat zoiets voorkwam?

Nick: “Tijdens onze schoolvakanties, vrees ik. In de zeven jaar dat we nu bezig zijn, was het nog nooit gebeurd. Daarom beviel het ook zo goed!”
Simon: “We hebben vrij genomen omdat ik een grote reis wilde maken. Ik ben een maand naar Nieuw-Zeeland geweest en het was heerlijk! Het idee voor die reis ontstond toen mijn zus drie maanden naar Australië was geweest en daar niet over uitgesproken raakte. Het leek me heerlijk om ook een reis te maken waarbij je echt intensief alles kunt zien en niet steeds hoeft te bedenken dat je over een week alweer terug moet. Dus heb ik twee jaar geleden voorgesteld om een maand weg te gaan. Zo lang van tevoren moeten we zoiets plannen, anders is ons hele schema alweer vol.”

Lees het hele interview met Nick en Simon in Vriendin 14.

Plaats een reactie

Luister jij naar de muziek van Nick en Simon?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  gordijn wo 3 apr '13 16:14

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  echt leuk rake liedjes met inhoud
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 apr '13 17:23

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  vind het geweldige muziek en dat verveeld ook nooit
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Giesela wo 3 apr '13 20:58

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 apr '13 21:33

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  GENIETEN!!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  joze do 4 apr '13 10:10

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  Super goede zangers met leuke muziek. Dinsdag kunnen we weer naar een concert, kan niet wachten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anita.vanveendebruin do 4 apr '13 11:32

  Reactie: Zo af en toe
  erg leuk om mee te zingen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_518567718291990 vr 5 apr '13 13:28

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  Gaarne zou ik een optreden van hun willen bij wonen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen za 6 apr '13 09:59

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  Ik kan soms dagen naar hun muziek luisteren. Ze zingen ook over dingen die voor mij ook gelden, dans is voor mij een heel herkenbaar liedje kan ik heel vaak achter elkaar horen en het verveet nog niet.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |