×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nick & Simon: 'Het is tijd voor iets nieuws'

Nick & Simon: 'Het is tijd voor iets nieuws'
02.04.2013 -

Met hun nieuwe single Julia scoorden Nick (29) en Simon (28) een nummer 1-hit én een notering in het Guinness book of records. De twee Volendammers hebben een drukke tijd achter de rug, maar zijn klaar voor nieuwe avonturen. “Af en toe moet je jezelf als artiest opnieuw uit kunnen vinden.”


Jullie hebben de hele maand februari vrij gehad. Hoelang was het geleden dat zoiets voorkwam?

Nick: “Tijdens onze schoolvakanties, vrees ik. In de zeven jaar dat we nu bezig zijn, was het nog nooit gebeurd. Daarom beviel het ook zo goed!”
Simon: “We hebben vrij genomen omdat ik een grote reis wilde maken. Ik ben een maand naar Nieuw-Zeeland geweest en het was heerlijk! Het idee voor die reis ontstond toen mijn zus drie maanden naar Australië was geweest en daar niet over uitgesproken raakte. Het leek me heerlijk om ook een reis te maken waarbij je echt intensief alles kunt zien en niet steeds hoeft te bedenken dat je over een week alweer terug moet. Dus heb ik twee jaar geleden voorgesteld om een maand weg te gaan. Zo lang van tevoren moeten we zoiets plannen, anders is ons hele schema alweer vol.”

Lees het hele interview met Nick en Simon in Vriendin 14.

Plaats een reactie

Luister jij naar de muziek van Nick en Simon?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  gordijn wo 3 apr '13 16:14

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  echt leuk rake liedjes met inhoud
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 apr '13 17:23

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  vind het geweldige muziek en dat verveeld ook nooit
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Giesela wo 3 apr '13 20:58

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 apr '13 21:33

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  GENIETEN!!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  joze do 4 apr '13 10:10

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  Super goede zangers met leuke muziek. Dinsdag kunnen we weer naar een concert, kan niet wachten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anita.vanveendebruin do 4 apr '13 11:32

  Reactie: Zo af en toe
  erg leuk om mee te zingen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_518567718291990 vr 5 apr '13 13:28

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  Gaarne zou ik een optreden van hun willen bij wonen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen za 6 apr '13 09:59

  Reactie: Ja, ik vind het heerlijke muziek
  Ik kan soms dagen naar hun muziek luisteren. Ze zingen ook over dingen die voor mij ook gelden, dans is voor mij een heel herkenbaar liedje kan ik heel vaak achter elkaar horen en het verveet nog niet.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |