×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?

Straatvraag: Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?
19.03.2013 -

In je leven kom je voor heel wat keuzes te staan. Wat wijze raad van een ander is dan altijd welkom. Wat is het beste advies dat jij ooit hebt gehad?


In Vriendin 12 geven Eline, Manon en Patricia antwoord. Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Vul onderstaande poll in en laat ons zo weten wat vindt.

Eline (31): “Volg je hart, zeiden mijn vriendinnen altijd tegen mij. Ik heb Internationale Communicatie gestudeerd, maar het werk dat ik daarmee kon doen, is nooit mijn passie geweest. Ik wilde altijd al dierenarts worden. Dus maakte ik een carrièreswitch. Nu ben ik dierenarts-assistent. En ik heb zeker geen spijt van mijn beslissing!”

Manon (22): “Blijf vechten voor wat je wilt. Ik ben een half jaar lang erg ziek geweest, ik had kanker. Mijn ouders zeiden dat ik moest blijven vechten voor mijn leven. Ik heb hun advies opgevolgd en heb nooit opgegeven. Daar is het leven ook veel te mooi voor! Het heeft vast geholpen, want ik ben volledig genezen.”

Patricia (44): “Geloof in jezelf en streef je dromen na. Ik wilde altijd al een eigen winkeltje beginnen. In augustus heb ik de stap gewaagd: ik verkoop nu zelfgemaakte cadeau-artikelen. Mijn man heeft mij altijd gestimuleerd, hij gaf mij het advies om mijn droom waar te maken.”

Plaats een reactie

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?

  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 19 mrt '13 20:54

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  Blijf gewoon jezelf en volg altijd je hart en je gezonde verstand.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 mrt '13 15:42

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  genieten van het leven en de mensen om me heen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 mrt '13 15:44

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  te genieten van het leven en de mensen om me heen en proberen om zoveel mogelijk positief te denken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Allysia ma 25 mrt '13 15:09

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  behandel je medemens zoals jij behandeld wilt worden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mie74 do 28 mrt '13 14:41

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  Weg te gaan bij mijn ex man.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tien83 do 9 mei '13 21:29

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  om te solliciteren voor mijn nu huidige baan. Ik heb er een vast contract voor opgezet, maar het is een goede keus geweest. Ik ben er gelukkiger bij!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Anike wo 21 aug '13 17:27

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  Ooit vertelde iemand mij dat niks MOET. Het mag en soms is het aardig als je iets doet maar je MOET alleen iets als jij of je naaste er ernstig onder zal lijden/sterven als je het niet doet. Klinkt simpel maar als je al bij simpele dingen druk voelt door het gevoel te MOETEN dan wordt je langzaam gek dus die opmerking heeft mij heel goed gedaan.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |