×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?

Straatvraag: Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?
19.03.2013 -

In je leven kom je voor heel wat keuzes te staan. Wat wijze raad van een ander is dan altijd welkom. Wat is het beste advies dat jij ooit hebt gehad?


In Vriendin 12 geven Eline, Manon en Patricia antwoord. Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Vul onderstaande poll in en laat ons zo weten wat vindt.

Eline (31): “Volg je hart, zeiden mijn vriendinnen altijd tegen mij. Ik heb Internationale Communicatie gestudeerd, maar het werk dat ik daarmee kon doen, is nooit mijn passie geweest. Ik wilde altijd al dierenarts worden. Dus maakte ik een carrièreswitch. Nu ben ik dierenarts-assistent. En ik heb zeker geen spijt van mijn beslissing!”

Manon (22): “Blijf vechten voor wat je wilt. Ik ben een half jaar lang erg ziek geweest, ik had kanker. Mijn ouders zeiden dat ik moest blijven vechten voor mijn leven. Ik heb hun advies opgevolgd en heb nooit opgegeven. Daar is het leven ook veel te mooi voor! Het heeft vast geholpen, want ik ben volledig genezen.”

Patricia (44): “Geloof in jezelf en streef je dromen na. Ik wilde altijd al een eigen winkeltje beginnen. In augustus heb ik de stap gewaagd: ik verkoop nu zelfgemaakte cadeau-artikelen. Mijn man heeft mij altijd gestimuleerd, hij gaf mij het advies om mijn droom waar te maken.”

Plaats een reactie

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?

  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 19 mrt '13 20:54

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  Blijf gewoon jezelf en volg altijd je hart en je gezonde verstand.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 mrt '13 15:42

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  genieten van het leven en de mensen om me heen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 mrt '13 15:44

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  te genieten van het leven en de mensen om me heen en proberen om zoveel mogelijk positief te denken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Allysia ma 25 mrt '13 15:09

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  behandel je medemens zoals jij behandeld wilt worden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mie74 do 28 mrt '13 14:41

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  Weg te gaan bij mijn ex man.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tien83 do 9 mei '13 21:29

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  om te solliciteren voor mijn nu huidige baan. Ik heb er een vast contract voor opgezet, maar het is een goede keus geweest. Ik ben er gelukkiger bij!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Anike wo 21 aug '13 17:27

  Reactie: Het beste advies dat ik ooit heb gehad is...
  Ooit vertelde iemand mij dat niks MOET. Het mag en soms is het aardig als je iets doet maar je MOET alleen iets als jij of je naaste er ernstig onder zal lijden/sterven als je het niet doet. Klinkt simpel maar als je al bij simpele dingen druk voelt door het gevoel te MOETEN dan wordt je langzaam gek dus die opmerking heeft mij heel goed gedaan.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |