×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Marjolyn viel af onder hypnose

Vriendin 11: Marjolyn viel af onder hypnose
13.03.2013 - Redactie Vriendin

Jarenlang worstelde Marjolyn (26) met haar overgewicht. Wat ze ook probeerde om af te vallen, niets hielp. Totdat ze er via hypnotherapie achterkwam dat de kern van afvallen zit in het houden van jezelf.


‘Ik eet niet meer om mezelf te troosten’

“Vorig jaar vertelde een vriendin dat hypnotherapie haar had geholpen bij het stoppen met roken. Misschien kon het mij wel helpen om af te vallen, dacht ik. Hypnose kende ik alleen van films. Ik stelde me voor dat ik op een bank zou liggen en de hypnotiseur mij op bepaalde gedachten zou brengen, zoals ‘vanaf nu moet je afvallen, je gaat gezonder eten en haalt geen zoetigheid meer in huis.’ Op de bank na was de hypnotherapie heel anders dan ik had verwacht. De woorden ‘eten’, ‘afvallen’ en ‘moeten’, kwamen niet ter sprake, ik kreeg geen voedingsadviezen en de weegschaal en het weegmoment ontbraken. En toch werkte het.”
 

Lees het hele verhaal van Marjolyn in Vriendin 11 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in hypnose?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  halina.welboren wo 13 mrt '13 16:48

  Reactie: Ja, ik heb het zelf meegemaakt
 • Dit is niet ok!

  Anike wo 13 mrt '13 17:02

  Reactie: Ja, ik geloof erin
  Denk dat het zou kunnen werken. Zou het graag eens proberen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leuq do 14 mrt '13 11:38

  Reactie: Ja, ik geloof erin
  Zou fijn zijn als ik van mijn roken af zou komen door hypnose ..Hou teminste geld over hahaha
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leimbergen.bonita ma 18 mrt '13 18:33

  Reactie: Ja, ik geloof erin
  Ik ben hypnotiseur ;-)
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |