×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Marjolyn viel af onder hypnose

Vriendin 11: Marjolyn viel af onder hypnose
13.03.2013 - Redactie Vriendin

Jarenlang worstelde Marjolyn (26) met haar overgewicht. Wat ze ook probeerde om af te vallen, niets hielp. Totdat ze er via hypnotherapie achterkwam dat de kern van afvallen zit in het houden van jezelf.


‘Ik eet niet meer om mezelf te troosten’

“Vorig jaar vertelde een vriendin dat hypnotherapie haar had geholpen bij het stoppen met roken. Misschien kon het mij wel helpen om af te vallen, dacht ik. Hypnose kende ik alleen van films. Ik stelde me voor dat ik op een bank zou liggen en de hypnotiseur mij op bepaalde gedachten zou brengen, zoals ‘vanaf nu moet je afvallen, je gaat gezonder eten en haalt geen zoetigheid meer in huis.’ Op de bank na was de hypnotherapie heel anders dan ik had verwacht. De woorden ‘eten’, ‘afvallen’ en ‘moeten’, kwamen niet ter sprake, ik kreeg geen voedingsadviezen en de weegschaal en het weegmoment ontbraken. En toch werkte het.”
 

Lees het hele verhaal van Marjolyn in Vriendin 11 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in hypnose?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  halina.welboren wo 13 mrt '13 16:48

  Reactie: Ja, ik heb het zelf meegemaakt
 • Dit is niet ok!

  Anike wo 13 mrt '13 17:02

  Reactie: Ja, ik geloof erin
  Denk dat het zou kunnen werken. Zou het graag eens proberen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. do 14 mrt '13 11:38

  Reactie: Ja, ik geloof erin
  Zou fijn zijn als ik van mijn roken af zou komen door hypnose ..Hou teminste geld over hahaha
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leimbergen.bonita ma 18 mrt '13 18:33

  Reactie: Ja, ik geloof erin
  Ik ben hypnotiseur ;-)
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |