×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Sara’s vriend verliet haar voor een prostituee

Vriendin 11: Sara’s vriend verliet haar voor een prostituee
13.03.2013 - Redactie Vriendin

Sara (26) heeft het helemaal voor elkaar: huisje, boompje, beestje. Maar op een dag verlaat haar vriend Daniël haar zomaar. Zonder uitleg. Langzaam komt ze achter het hele verhaal. “Dit is gewoon niet waar, dacht ik.”


‘Ik mag blij zijn dat ik geen soa van hem gekregen heb’

“Daniël en ik hadden al acht jaar een relatie. Vier jaar hebben we samengewoond in mijn oude studentenkamer. Op een gegeven moment kregen we allebei meer behoefte aan ruimte en zekerheid. Het huisje-boompje-beestjegevoel. Omdat we hard werkten en genoeg verdienden, besloten we onze kleine huurstudio in te ruilen voor een koophuis buiten de stad. Na een paar bezichtigingen vonden we de perfecte plek. Het lag in een rustige buurt, had een tuintje en extra slaapkamers voor de kinderen die we wilden. We besloten ervoor te gaan en deden een bod. Al een paar jaar fantaseerden we over onze toekomst samen en die leek nu werkelijkheid te gaan worden. Tot het misging…”


Lees het hele verhaal van Sara in Vriendin 11 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij wel eens bang dat je partner niet meer thuis komt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 13 mrt '13 17:17

  Reactie: Nee, ik vertrouw mijn partner
  Wij zijn beiden eerder getrouwd geweest en door onze toen malige partner bedrogen, dus weten we nu wat we wel hebben en zullen dit niet zomaar opgeven..
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |