×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Sara’s vriend verliet haar voor een prostituee

Vriendin 11: Sara’s vriend verliet haar voor een prostituee
13.03.2013 - Redactie Vriendin

Sara (26) heeft het helemaal voor elkaar: huisje, boompje, beestje. Maar op een dag verlaat haar vriend Daniël haar zomaar. Zonder uitleg. Langzaam komt ze achter het hele verhaal. “Dit is gewoon niet waar, dacht ik.”


‘Ik mag blij zijn dat ik geen soa van hem gekregen heb’

“Daniël en ik hadden al acht jaar een relatie. Vier jaar hebben we samengewoond in mijn oude studentenkamer. Op een gegeven moment kregen we allebei meer behoefte aan ruimte en zekerheid. Het huisje-boompje-beestjegevoel. Omdat we hard werkten en genoeg verdienden, besloten we onze kleine huurstudio in te ruilen voor een koophuis buiten de stad. Na een paar bezichtigingen vonden we de perfecte plek. Het lag in een rustige buurt, had een tuintje en extra slaapkamers voor de kinderen die we wilden. We besloten ervoor te gaan en deden een bod. Al een paar jaar fantaseerden we over onze toekomst samen en die leek nu werkelijkheid te gaan worden. Tot het misging…”


Lees het hele verhaal van Sara in Vriendin 11 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij wel eens bang dat je partner niet meer thuis komt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 13 mrt '13 17:17

  Reactie: Nee, ik vertrouw mijn partner
  Wij zijn beiden eerder getrouwd geweest en door onze toen malige partner bedrogen, dus weten we nu wat we wel hebben en zullen dit niet zomaar opgeven..
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |