×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Sietske date weer na haar scheiding

Vriendin 11: Sietske date weer na haar scheiding
12.03.2013 - Redactie Vriendin

Hoe is het om na elf jaar weer te daten? Sietske (33), moeder van Feliene (7), ging na haar scheiding weer de ‘relatiemarkt’ op. “Ik ging vroeger stappen met tien gulden en een pakje sigaretten op zak. Het is nu wel anders.”


‘Ik voel me af en toe net een puber'

“Terwijl ik uit de trein stap, speur ik het perron af. Achter me hoor ik iemand mijn naam roepen. Ik draai me om en ik schrik: mijn date voor vanavond draagt een rugzak, een broek met opgerolde pijpen, leren sandalen en, help, zijn teennagels zijn niet geknipt! Het liefst wil ik rechtsomkeert maken, maar ik besluit hem een kans te geven. Wie weet valt hij mee. Helaas blijkt dat niet het geval. Als we gezellig op een terras zitten, begint hij te klagen over zijn labiele ex-vrouw. Tweeënhalf uur lang praat hij over niets anders dan zijn ex, de strijd om de kinderen en het gevecht met advocaten. Hij laat me zelfs hele rechtbankverslagen lezen op zijn iPhone. Ik voel me een therapeute en ben dolblij als we ons eten op hebben en ik weer terug naar huis kan. De Zandvoort-man was een van mijn eerste dates, nadat in 2010 mijn relatie van elf jaar uit ging."
 

Lees het hele verhaal van Sietske in Vriendin 11 en reageer mee op het forum.

Plaats een reactie

Durf jij een blind date aan?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 13 mrt '13 17:19

  Reactie: Ik zou het wel durven
  als ik single zou zijn..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  AnnA27 do 14 mrt '13 12:33

  Reactie: Ik zou het wel durven
  Sterker nog ik heb het gedaan na een relatie van 12 jaar. Als moeder van drie kinderen met een zeer geslaagd resultaat ;-)
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |