×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zanger Frank Boeijen: 'Liefde en muziek botsen'

Zanger Frank Boeijen: 'Liefde en muziek botsen'
12.03.2013 -

Wie kent niet de liedjes Linda en Zwart wit van Frank Boeijen (55) uit de jaren tachtig? Frank scoorde de ene hit na de andere en was altijd bezig met muziek. “Dat heeft mij mijn huwelijk gekost. Vanwege mijn nieuwste album Liefde & moed ben ik nu ook veel op pad, maar ik maak tijd vrij voor de liefde. Al blijft het moeilijk.”


Streelde al die aandacht van vroeger jouw ego?

“Het streelde mijn ego dat ze onze muziek waardeerden en dat ze bij een nummer als Zwart wit achter de inhoud stonden. Dat mijn eigen vader van zestig Zwart wit prachtig vond, vond ik te gek. Dat voelde als erkenning. Maar al die zenuwachtige mensen, de heel jonge meiden die voor mijn huis stonden voor een handtekening of foto, vond ik bedreigend. Gelukkig werden we afgeschermd bij concerten. We kwamen een kwartier van tevoren, traden op, stapten in de auto en waren weer weg. Als we veilig thuis waren, gingen we de kroeg in en leefde ik wel een beetje het rock-’n-rollleven. Ik heb dankzij het succes ook goed kunnen leven. Mooie reizen gemaakt, een huis gekocht, vaak uit eten. Maar Linda, dé grote hit uit die tijd, wil ik nooit meer zingen. De melodie is mooi, maar over de tekst ben ik eigenlijk nooit tevreden geweest.”

Lees het hele interview met Frank in Vriendin 11.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    tinkerbel19 zo 17 mrt '13 21:57

    Vind dat frank een mooie stem heeft en hele gevoelige nummers. Ben enorme fan van het liedje Heb me lief.... Deze begint met Het was een onbekende weg die ik heb afgelegd.......Groetjes van tinkerbel19
    Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |