×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zanger Frank Boeijen: 'Liefde en muziek botsen'

Zanger Frank Boeijen: 'Liefde en muziek botsen'
12.03.2013 -

Wie kent niet de liedjes Linda en Zwart wit van Frank Boeijen (55) uit de jaren tachtig? Frank scoorde de ene hit na de andere en was altijd bezig met muziek. “Dat heeft mij mijn huwelijk gekost. Vanwege mijn nieuwste album Liefde & moed ben ik nu ook veel op pad, maar ik maak tijd vrij voor de liefde. Al blijft het moeilijk.”


Streelde al die aandacht van vroeger jouw ego?

“Het streelde mijn ego dat ze onze muziek waardeerden en dat ze bij een nummer als Zwart wit achter de inhoud stonden. Dat mijn eigen vader van zestig Zwart wit prachtig vond, vond ik te gek. Dat voelde als erkenning. Maar al die zenuwachtige mensen, de heel jonge meiden die voor mijn huis stonden voor een handtekening of foto, vond ik bedreigend. Gelukkig werden we afgeschermd bij concerten. We kwamen een kwartier van tevoren, traden op, stapten in de auto en waren weer weg. Als we veilig thuis waren, gingen we de kroeg in en leefde ik wel een beetje het rock-’n-rollleven. Ik heb dankzij het succes ook goed kunnen leven. Mooie reizen gemaakt, een huis gekocht, vaak uit eten. Maar Linda, dé grote hit uit die tijd, wil ik nooit meer zingen. De melodie is mooi, maar over de tekst ben ik eigenlijk nooit tevreden geweest.”

Lees het hele interview met Frank in Vriendin 11.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    tinkerbel19 zo 17 mrt '13 21:57

    Vind dat frank een mooie stem heeft en hele gevoelige nummers. Ben enorme fan van het liedje Heb me lief.... Deze begint met Het was een onbekende weg die ik heb afgelegd.......Groetjes van tinkerbel19
    Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |