×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: Op internet circuleerden naaktfoto’s van Jessica’s dochter

Vriendin 10: Op internet circuleerden naaktfoto’s van Jessica’s dochter
05.03.2013 - Redactie Vriendin

‘Die foto’s van mijn dochter stonden bij mannen op hun telefoon!’


Vorig jaar maakte Jessica’s vijftienjarige dochter Manon een paar naaktfoto’s van zichzelf
met haar mobiele telefoon. Daarna stuurde ze de foto’s, zonder er verder bij na te denken, naar een aantal jongens op school. Jessica had zoiets nooit verwacht van haar dochter. “Manon is een gezellige meid. Ze is rustig, verstandig en denkt meestal goed na voordat ze iets doet.” Maar deze ene keer dus niet. En dat had meteen grote gevolgen.

Lees het hele verhaal van Jessica in Vriendin 10 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Is er wel eens iets op internet geplaatst van jou, wat je liever niet had gehad?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 5 mrt '13 15:45

  Reactie: Nee
  Neee gelukkig ben ik verstandig want heb het niet zo op zulke dinge en helemaal niet in me blootje .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jettie61 wo 6 mrt '13 15:17

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet. Een beetje nadenken wat er allemaal gebeuren kan ......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jettie61 wo 6 mrt '13 15:20

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet!!! Als je een beetje nadenkt wat er allemaal mee gebeuren kan ...... Soms een beetje dom om dat soort dingen te doen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |