×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: Op internet circuleerden naaktfoto’s van Jessica’s dochter

Vriendin 10: Op internet circuleerden naaktfoto’s van Jessica’s dochter
05.03.2013 - Redactie Vriendin

‘Die foto’s van mijn dochter stonden bij mannen op hun telefoon!’


Vorig jaar maakte Jessica’s vijftienjarige dochter Manon een paar naaktfoto’s van zichzelf
met haar mobiele telefoon. Daarna stuurde ze de foto’s, zonder er verder bij na te denken, naar een aantal jongens op school. Jessica had zoiets nooit verwacht van haar dochter. “Manon is een gezellige meid. Ze is rustig, verstandig en denkt meestal goed na voordat ze iets doet.” Maar deze ene keer dus niet. En dat had meteen grote gevolgen.

Lees het hele verhaal van Jessica in Vriendin 10 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Is er wel eens iets op internet geplaatst van jou, wat je liever niet had gehad?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 5 mrt '13 15:45

  Reactie: Nee
  Neee gelukkig ben ik verstandig want heb het niet zo op zulke dinge en helemaal niet in me blootje .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jettie61 wo 6 mrt '13 15:17

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet. Een beetje nadenken wat er allemaal gebeuren kan ......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jettie61 wo 6 mrt '13 15:20

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet!!! Als je een beetje nadenkt wat er allemaal mee gebeuren kan ...... Soms een beetje dom om dat soort dingen te doen.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |