×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zangeres Do: ‘Drie kinderen, dat willen we graag’

Zangeres Do: ‘Drie kinderen, dat willen we graag’
05.03.2013 -

Zangeres Do (31) heeft twee grote liefdes: de muziek en haar ex-man Marc. Sinds een jaar zijn ze weer samen en Do is gelukkiger dan ooit: “Dat we drie jaar geleden gingen scheiden, bleek achteraf heel goed te zijn geweest. We zijn nu twee volwassen mensen.”


Je presenteert The next pop talent voor SBS.Waarin verschilt dit programma van andere talentenshows?

“Natuurlijk is het een talentenjacht zoals we die al jaren kennen. Maar The next pop talent is laagdrempelig in vergelijking met bijvoorbeeld The voice. Mensen zonder enige ervaring of kennis van de muziekwereld zullen daar waarschijnlijk minder snel aan meedoen, omdat het niveau zó hoog is dat ze bang zijn om niet toegelaten te worden. Bij ons kan iedereen zich aanmelden. Bij The Next Pop Talent is er tijdens de auditie een tijdklok. Waar je bij andere programma’s uitgebreid je auditie af mag maken, krijg je hier maximaal zestig seconden om de jury te overtuigen. Dat is kort; je moet ervoor zorgen dat ze meteen iets in je zien. Want het kan zijn dat zij de hendel overhalen en je na dertig seconden al klaar bent. Ik merk dat kandidaten dat extra spannend vinden.”

Lees het hele interview met Do in Vriendin 10.

Plaats een reactie

Kijk jij naar The Next Pop Talent?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 5 mrt '13 13:05

  Reactie: Zo af en toe
  je doet het leuk Do
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 ma 11 mrt '13 12:33

  Reactie: Nee, ik ben die talentenjachten helemaal zat
  heb het onderhand wel gehad met al die shows
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |