×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zangeres Do: ‘Drie kinderen, dat willen we graag’

Zangeres Do: ‘Drie kinderen, dat willen we graag’
05.03.2013 -

Zangeres Do (31) heeft twee grote liefdes: de muziek en haar ex-man Marc. Sinds een jaar zijn ze weer samen en Do is gelukkiger dan ooit: “Dat we drie jaar geleden gingen scheiden, bleek achteraf heel goed te zijn geweest. We zijn nu twee volwassen mensen.”


Je presenteert The next pop talent voor SBS.Waarin verschilt dit programma van andere talentenshows?

“Natuurlijk is het een talentenjacht zoals we die al jaren kennen. Maar The next pop talent is laagdrempelig in vergelijking met bijvoorbeeld The voice. Mensen zonder enige ervaring of kennis van de muziekwereld zullen daar waarschijnlijk minder snel aan meedoen, omdat het niveau zó hoog is dat ze bang zijn om niet toegelaten te worden. Bij ons kan iedereen zich aanmelden. Bij The Next Pop Talent is er tijdens de auditie een tijdklok. Waar je bij andere programma’s uitgebreid je auditie af mag maken, krijg je hier maximaal zestig seconden om de jury te overtuigen. Dat is kort; je moet ervoor zorgen dat ze meteen iets in je zien. Want het kan zijn dat zij de hendel overhalen en je na dertig seconden al klaar bent. Ik merk dat kandidaten dat extra spannend vinden.”

Lees het hele interview met Do in Vriendin 10.

Plaats een reactie

Kijk jij naar The Next Pop Talent?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 5 mrt '13 13:05

  Reactie: Zo af en toe
  je doet het leuk Do
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 ma 11 mrt '13 12:33

  Reactie: Nee, ik ben die talentenjachten helemaal zat
  heb het onderhand wel gehad met al die shows
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |