×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Karens open relatie kostte haar haar huwelijk

Vriendin 8: Karens open relatie kostte haar haar huwelijk
20.02.2013 - Redactie Vriendin

“Ik kon niet meer verdragen dat hij seks had met een ander”


Karen (39) ontmoette de man van haar dromen. Hij vertelde haar meteen dat hij niet trouw kon zijn. “Noem mij naïef of dom, maar ik sloeg zijn waarschuwing in de wind.”

Karen: “Een beetje gegniffeld heb ik wel, toen ik hoorde dat Heleen en Ton van Royen gingen scheiden. Zie je nou wel, dacht ik, een open huwelijk werkt écht niet. Daar was ik zelf inmiddels ook al achter gekomen, maar André, mijn ex, houdt nog steeds vol dat het de enige manier is om een relatie spannend te houden. Wij hebben het zes jaar geprobeerd. Volgens André was het zo’n fijne optie: geoorloofd vreemdgaan om zo de sleur in de relatie te voorkomen en af en toe te kunnen genieten van het lijf van een ander. Maar in de praktijk bleek dat veel moeilijker en pijnlijker te zijn dan gedacht.”

Lees het hele verhaal van Karen in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Hoe sta jij tegenover een open relatie?

  •  
  •  
  •  

14Reacties

 • Dit is niet ok!

  ***Mariposa*** wo 20 feb '13 14:51

  Reactie: Ik geloof er niet in
  Ik geloof niet in delen, ik kan me niet voorstellen dat als je echt van iemand houdt , je ermee kan leven dat hij ook sex met een ander heeft!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 feb '13 15:11

  Reactie: Ik geloof er niet in
  niks voor mij.Ik ben heel jaloers.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  willeke13 wo 20 feb '13 16:26

  Reactie: Ik geloof er niet in
  nee ik geloof er zeker niet in dat het werkt ik zou het niet kunnen verdragen dat mijn vriend vreemd zou gaan niet dat zou hij nietdoen maar de gedachte alleen zeg
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 feb '13 13:06

  Reactie: Ik ben helemaal voor!
  Zolang je een hele stabiele relatie hebt, beiden niet jaloers bent en elkaar wat gunt, dan is er niets mis mee. Zodra het ipv een aanvulling een vervanging wordt, dan gaat het mis!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yolan.lans ma 25 feb '13 11:33

  Reactie: Ik geloof er niet in
  waarom heb je dan een relatie? je kiest toch voor iemand en die iemand voor jou?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Kathlinne do 14 mrt '13 11:10

  Reactie: Ik geloof er niet in
  Ik hou niet van delen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kipje ma 8 apr '13 14:08

  Reactie: Ik geloof er niet in
  ik geloof dat als een man en een vrouw echt voor elkaar kiezen ze aan hun beide genoeg moeten hebben
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |