×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Karens open relatie kostte haar haar huwelijk

Vriendin 8: Karens open relatie kostte haar haar huwelijk
20.02.2013 - Redactie Vriendin

“Ik kon niet meer verdragen dat hij seks had met een ander”


Karen (39) ontmoette de man van haar dromen. Hij vertelde haar meteen dat hij niet trouw kon zijn. “Noem mij naïef of dom, maar ik sloeg zijn waarschuwing in de wind.”

Karen: “Een beetje gegniffeld heb ik wel, toen ik hoorde dat Heleen en Ton van Royen gingen scheiden. Zie je nou wel, dacht ik, een open huwelijk werkt écht niet. Daar was ik zelf inmiddels ook al achter gekomen, maar André, mijn ex, houdt nog steeds vol dat het de enige manier is om een relatie spannend te houden. Wij hebben het zes jaar geprobeerd. Volgens André was het zo’n fijne optie: geoorloofd vreemdgaan om zo de sleur in de relatie te voorkomen en af en toe te kunnen genieten van het lijf van een ander. Maar in de praktijk bleek dat veel moeilijker en pijnlijker te zijn dan gedacht.”

Lees het hele verhaal van Karen in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Hoe sta jij tegenover een open relatie?

  •  
  •  
  •  

14Reacties

 • Dit is niet ok!

  ***Mariposa*** wo 20 feb '13 14:51

  Reactie: Ik geloof er niet in
  Ik geloof niet in delen, ik kan me niet voorstellen dat als je echt van iemand houdt , je ermee kan leven dat hij ook sex met een ander heeft!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 feb '13 15:11

  Reactie: Ik geloof er niet in
  niks voor mij.Ik ben heel jaloers.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  willeke13 wo 20 feb '13 16:26

  Reactie: Ik geloof er niet in
  nee ik geloof er zeker niet in dat het werkt ik zou het niet kunnen verdragen dat mijn vriend vreemd zou gaan niet dat zou hij nietdoen maar de gedachte alleen zeg
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 feb '13 13:06

  Reactie: Ik ben helemaal voor!
  Zolang je een hele stabiele relatie hebt, beiden niet jaloers bent en elkaar wat gunt, dan is er niets mis mee. Zodra het ipv een aanvulling een vervanging wordt, dan gaat het mis!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yolan.lans ma 25 feb '13 11:33

  Reactie: Ik geloof er niet in
  waarom heb je dan een relatie? je kiest toch voor iemand en die iemand voor jou?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Kathlinne do 14 mrt '13 11:10

  Reactie: Ik geloof er niet in
  Ik hou niet van delen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kipje ma 8 apr '13 14:08

  Reactie: Ik geloof er niet in
  ik geloof dat als een man en een vrouw echt voor elkaar kiezen ze aan hun beide genoeg moeten hebben
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |