×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gerard Ekdom: ‘Ik droom vaak over mijn moeder, dan is het alsof ze me opzoekt’

Gerard Ekdom: ‘Ik droom vaak over mijn moeder, dan is het alsof ze me opzoekt’
19.02.2013 -

3FM-dj Gerard Ekdom (34) noemt zichzelf een ‘blij ei’. Logisch: elke dag mag hij zich bezighouden met zijn twee passies: muziek en radiomaken. Daarnaast is hij nog steeds verliefd op zijn vrouw Nicole, en gelukkig als papa van twee zoontjes. Toch mist hij één persoon nog elke dag…


Jouw liefde voor muziek is bijna legendarisch. Wanneer is die begonnen?

“Als klein jongetje was ik al hevig geïnteresseerd in muziek. Als het ergens langskwam, was ik volledig daarop gefi xeerd. Mijn ouders dachten serieus even dat ik autistisch was! Op mijn derde kreeg ik van Sinterklaas een platenspeler. Blauw met rood was ’ie, compleet met koptelefoon en microfoon. Hij werkte op batterijen, dus ik kon hem overal mee naartoe nemen: de tuin in, op mijn slaapkamertje… Ik keek altijd naar muziekprogramma’s als Toppop, Countdown en de Top 40. Voor verjaardagen vroeg ik plaatjes en van mijn zakgeld kocht ik ze zelf: in die tijd had je voor vijf enhalve gulden een singletje, dus na een paar weken kon ik er weer een kopen. Mensen kenden me als ‘die jongen die altijd plaatjes draait’. Zelfs klasgenoten van de kleuterschool vinden het logisch dat ik dit ben gaan doen. Als we op vrijdag iets mee naar school mochten nemen, kwam ik weer aan met mijn platenspelertje.”

Lees het hele interview met Gerard in Vriendin 8.

Plaats een reactie

Luister jij wel eens naar Gerard Ekdom op de radio?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |