×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gerard Ekdom: ‘Ik droom vaak over mijn moeder, dan is het alsof ze me opzoekt’

Gerard Ekdom: ‘Ik droom vaak over mijn moeder, dan is het alsof ze me opzoekt’
19.02.2013 -

3FM-dj Gerard Ekdom (34) noemt zichzelf een ‘blij ei’. Logisch: elke dag mag hij zich bezighouden met zijn twee passies: muziek en radiomaken. Daarnaast is hij nog steeds verliefd op zijn vrouw Nicole, en gelukkig als papa van twee zoontjes. Toch mist hij één persoon nog elke dag…


Jouw liefde voor muziek is bijna legendarisch. Wanneer is die begonnen?

“Als klein jongetje was ik al hevig geïnteresseerd in muziek. Als het ergens langskwam, was ik volledig daarop gefi xeerd. Mijn ouders dachten serieus even dat ik autistisch was! Op mijn derde kreeg ik van Sinterklaas een platenspeler. Blauw met rood was ’ie, compleet met koptelefoon en microfoon. Hij werkte op batterijen, dus ik kon hem overal mee naartoe nemen: de tuin in, op mijn slaapkamertje… Ik keek altijd naar muziekprogramma’s als Toppop, Countdown en de Top 40. Voor verjaardagen vroeg ik plaatjes en van mijn zakgeld kocht ik ze zelf: in die tijd had je voor vijf enhalve gulden een singletje, dus na een paar weken kon ik er weer een kopen. Mensen kenden me als ‘die jongen die altijd plaatjes draait’. Zelfs klasgenoten van de kleuterschool vinden het logisch dat ik dit ben gaan doen. Als we op vrijdag iets mee naar school mochten nemen, kwam ik weer aan met mijn platenspelertje.”

Lees het hele interview met Gerard in Vriendin 8.

Plaats een reactie

Luister jij wel eens naar Gerard Ekdom op de radio?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |