×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Danielle kreeg een kind met een getrouwde man

Vriendin 7: Danielle kreeg een kind met een getrouwde man
13.02.2013 - Redactie Vriendin

“Hij is mijn ware, maar onmogelijke liefde”


Danielle had jarenlang een affaire met de getrouwde Mark, ze kregen zelfs een dochter samen. Uiteindelijk zette ze er een punt achter. Maar het blijft moeilijk om haar grote liefde helemaal los te laten.

Danielle (37): “Vanaf het eerste moment dat ik Mark zag, was ik verliefd. Mijn hart sloeg over en ik dacht meteen: dit is hem. Hij is een knappe vent om te zien, hij is lang en breed en vooral zijn ogen trokken me enorm aan. Maar ik hield mijn gevoelens voor me en deed er niets mee. Hij was namelijk getrouwd en ik vind: van een getrouwde man blijf je af. We werkten allebei bij Defensie en leerden elkaar kennen toen we tegelijkertijd een opleiding deden. Na twee maanden bekende hij dat hij verliefd op me was. Ik was verbaasd, maar vertelde hem dat het wederzijds was. Die avond heeft hij me voor het eerst gezoend."

Lees het hele verhaal van Danielle in Vriendin 7 en praat mee op het forum.

 

 
 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een onmogelijke liefde gehad?

  •  
  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 feb '13 16:38

  Reactie: Ja, helaas wel
  en dat was geen pretje, je zit toch alleen met de feestdagen en vaak in de weekenden terwijl hij de happy family uithangt met zijn gezin...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 feb '13 16:39

  Reactie: Ja, helaas wel
  om andere vrouwen de ogen te openen...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 14 feb '13 07:58

  Reactie: Ja, helaas wel
  Goed te lezen dat ik niet de enige ben! De veroordeling van vele mensen is altijd zo jammer. Die weten totaal niet wat je meemaakt en waar je in terecht komt. Dan kunnen ze heel makkelijk zeggen je doet het toch zelf. Tuurlijk doe je het zelf, maar als het gevoel zo vreselijk sterk is en je alles hebt geprobeerd om los te laten en het je niet lukt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 25 mrt '13 18:42

  Reactie: Ja, helaas wel
  zooooo lastig.... wat een vervelende verslaving
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kipje ma 8 apr '13 14:09

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  elukkig nog nooit gehad, maar ik zou zoiets ook nooit willen
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |