×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Danielle kreeg een kind met een getrouwde man

Vriendin 7: Danielle kreeg een kind met een getrouwde man
13.02.2013 - Redactie Vriendin

“Hij is mijn ware, maar onmogelijke liefde”


Danielle had jarenlang een affaire met de getrouwde Mark, ze kregen zelfs een dochter samen. Uiteindelijk zette ze er een punt achter. Maar het blijft moeilijk om haar grote liefde helemaal los te laten.

Danielle (37): “Vanaf het eerste moment dat ik Mark zag, was ik verliefd. Mijn hart sloeg over en ik dacht meteen: dit is hem. Hij is een knappe vent om te zien, hij is lang en breed en vooral zijn ogen trokken me enorm aan. Maar ik hield mijn gevoelens voor me en deed er niets mee. Hij was namelijk getrouwd en ik vind: van een getrouwde man blijf je af. We werkten allebei bij Defensie en leerden elkaar kennen toen we tegelijkertijd een opleiding deden. Na twee maanden bekende hij dat hij verliefd op me was. Ik was verbaasd, maar vertelde hem dat het wederzijds was. Die avond heeft hij me voor het eerst gezoend."

Lees het hele verhaal van Danielle in Vriendin 7 en praat mee op het forum.

 

 
 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een onmogelijke liefde gehad?

  •  
  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 feb '13 16:38

  Reactie: Ja, helaas wel
  en dat was geen pretje, je zit toch alleen met de feestdagen en vaak in de weekenden terwijl hij de happy family uithangt met zijn gezin...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 feb '13 16:39

  Reactie: Ja, helaas wel
  om andere vrouwen de ogen te openen...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 14 feb '13 07:58

  Reactie: Ja, helaas wel
  Goed te lezen dat ik niet de enige ben! De veroordeling van vele mensen is altijd zo jammer. Die weten totaal niet wat je meemaakt en waar je in terecht komt. Dan kunnen ze heel makkelijk zeggen je doet het toch zelf. Tuurlijk doe je het zelf, maar als het gevoel zo vreselijk sterk is en je alles hebt geprobeerd om los te laten en het je niet lukt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 25 mrt '13 18:42

  Reactie: Ja, helaas wel
  zooooo lastig.... wat een vervelende verslaving
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kipje ma 8 apr '13 14:09

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  elukkig nog nooit gehad, maar ik zou zoiets ook nooit willen
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |