×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Q-Music-dj Patricia werd zwanger dankzij ivf-behandelingen

Vriendin 7: Q-Music-dj Patricia werd zwanger dankzij ivf-behandelingen
13.02.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn verlangen naar een kind kon ik niet onderdrukken’


Vier jaar duurde het voordat Q-Music-dj Patricia van Liemt (34) dankzij ivf moeder werd van Maria (2,5). Deze week verschijnt haar autobiografische boek De Lab Baby, over de lange weg naar het moederschap. “Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere vrouwen hoop kan geven.”

“Al mijn hele leven weet ik dat ik moeder wil worden. Ook al vond ik oppassen op kinderen maar saai toen ik jong was. Ik werkte liever op de manege, moederen kwam later wel. Nadat ik een fijne, stabiele relatie kreeg met Pieter, werd mijn kinderwens sterker.

Pieter wilde gelukkig ook graag kinderen en niets leek onze droom in de weg te staan. Na anderhalf jaar stopte ik met de pil, maar zonder succes. Ik werd elke maand keurig ongesteld. Al vrij snel trokken we aan de bel in het ziekenhuis. In eerste instantie vond de arts me te jong, ik was 29. Vandaar het advies ‘Ga het nog maar lekker even proberen’. Maar ik liet me niet zomaar wegsturen.”

Lees het hele verhaal van Patricia in Vriendin 7 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Heb jij altijd al een kinderwens gehad?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 13 feb '13 21:39

  Reactie: Ja, al van jongs af aan
  Maar helaas werd het er maar 1. Na een miskraam voor een 2de na heel lang proberen ben ik nooit meer zwanger geweest.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |