×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Q-Music-dj Patricia werd zwanger dankzij ivf-behandelingen

Vriendin 7: Q-Music-dj Patricia werd zwanger dankzij ivf-behandelingen
13.02.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn verlangen naar een kind kon ik niet onderdrukken’


Vier jaar duurde het voordat Q-Music-dj Patricia van Liemt (34) dankzij ivf moeder werd van Maria (2,5). Deze week verschijnt haar autobiografische boek De Lab Baby, over de lange weg naar het moederschap. “Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere vrouwen hoop kan geven.”

“Al mijn hele leven weet ik dat ik moeder wil worden. Ook al vond ik oppassen op kinderen maar saai toen ik jong was. Ik werkte liever op de manege, moederen kwam later wel. Nadat ik een fijne, stabiele relatie kreeg met Pieter, werd mijn kinderwens sterker.

Pieter wilde gelukkig ook graag kinderen en niets leek onze droom in de weg te staan. Na anderhalf jaar stopte ik met de pil, maar zonder succes. Ik werd elke maand keurig ongesteld. Al vrij snel trokken we aan de bel in het ziekenhuis. In eerste instantie vond de arts me te jong, ik was 29. Vandaar het advies ‘Ga het nog maar lekker even proberen’. Maar ik liet me niet zomaar wegsturen.”

Lees het hele verhaal van Patricia in Vriendin 7 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Heb jij altijd al een kinderwens gehad?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 13 feb '13 21:39

  Reactie: Ja, al van jongs af aan
  Maar helaas werd het er maar 1. Na een miskraam voor een 2de na heel lang proberen ben ik nooit meer zwanger geweest.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |