×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hans Kazàn: ‘Ik blijf geloven in de goedheid van mensen’

Hans Kazàn: ‘Ik blijf geloven in de goedheid van mensen’
12.02.2013 -

Hij komt uit een diep dal, maar Hans Kazàn is helemaal terug. Hij toert met zijn nieuwe show 4D Magic door Nederland. Ook zijn zoons Oscar en Renzo zijn succesvol in het goochelvak.


Mis je Nederland nog weleens?
“Nee. Het klink zo onaardig, maar Spanje is echt mijn thuis. Bovendien reis ik nog elke week op en neer. Soms twee keer. Ik ben hier nu sinds woensdag. Zondagmorgen om zes uur vlieg ik even naar huis en ik kom dan dinsdag weer terug. Als ik een paar dagen vrij heb, wil ik toch even thuis zijn, naar Wendy toe. Dat doe ik eigenlijk al veertien jaar. Alleen als ik echt langere periodes in Nederland ben, komt ze ook hierheen. We hebben nog een appartement in Amsterdam. Dat noemen we ons doorgangshuis. Heel handig voor ons en de kinderen en prettiger dan elke keer een hotel.”

Plaats een reactie

Zou jij naar het buitenland verhuizen als je de mogelijkheid kreeg?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  felice.schulze wo 13 feb '13 11:58

  Reactie: Ja, ik zou alles achterlaten
  Vind het leuk, dat Hans Kazan zo eerlijk toegeeft dat hij helemaal in Spanje thuis hoort nu. Zelf woon ik in Griekenland, maar mijn thuisland in mijn voelen blijft Holland. En ik heb best wel eens heimwee naar Den Haag. Ik houd erg van wandelen, maar niet erg van bergwandelingen. Vind ik maar vermoeiend. Ik houd van het vlakke wijde Nederlandse landschap en vooral van het groene uiterlijk van Holland. Leuk dat het goed gaat met Hans Kazan en ook met zijn kinderen. Ik wens hun blijvend succes in de toekomst. Felice.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |