×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hans Kazàn: ‘Ik blijf geloven in de goedheid van mensen’

Hans Kazàn: ‘Ik blijf geloven in de goedheid van mensen’
12.02.2013 -

Hij komt uit een diep dal, maar Hans Kazàn is helemaal terug. Hij toert met zijn nieuwe show 4D Magic door Nederland. Ook zijn zoons Oscar en Renzo zijn succesvol in het goochelvak.


Mis je Nederland nog weleens?
“Nee. Het klink zo onaardig, maar Spanje is echt mijn thuis. Bovendien reis ik nog elke week op en neer. Soms twee keer. Ik ben hier nu sinds woensdag. Zondagmorgen om zes uur vlieg ik even naar huis en ik kom dan dinsdag weer terug. Als ik een paar dagen vrij heb, wil ik toch even thuis zijn, naar Wendy toe. Dat doe ik eigenlijk al veertien jaar. Alleen als ik echt langere periodes in Nederland ben, komt ze ook hierheen. We hebben nog een appartement in Amsterdam. Dat noemen we ons doorgangshuis. Heel handig voor ons en de kinderen en prettiger dan elke keer een hotel.”

Plaats een reactie

Zou jij naar het buitenland verhuizen als je de mogelijkheid kreeg?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  felice.schulze wo 13 feb '13 11:58

  Reactie: Ja, ik zou alles achterlaten
  Vind het leuk, dat Hans Kazan zo eerlijk toegeeft dat hij helemaal in Spanje thuis hoort nu. Zelf woon ik in Griekenland, maar mijn thuisland in mijn voelen blijft Holland. En ik heb best wel eens heimwee naar Den Haag. Ik houd erg van wandelen, maar niet erg van bergwandelingen. Vind ik maar vermoeiend. Ik houd van het vlakke wijde Nederlandse landschap en vooral van het groene uiterlijk van Holland. Leuk dat het goed gaat met Hans Kazan en ook met zijn kinderen. Ik wens hun blijvend succes in de toekomst. Felice.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |