×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?

Straatvraag: Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?
06.02.2013 -

Koningin Beatrix zal op 30 april dit jaar aftreden en vanaf dan is prins Willem-Alexander koning. En prinses Máxima koningin. Vriendin ging de straat op en vroeg: “Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?”


In Vriendin 6 geven Alexia, Floor en Door hun mening. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt!

 

 

Alexia (41): “Ik vind het een beetje raar dat Máxima wel koningin wordt en dat Claus, de man van Beatrix, gewoon prins bleef. Ik vraag me af of ze nu ook gaat helpen met regeren. Achter de schermen heeft ze sowieso wel invloed, want elke vrouw fluistert haar man dingen in zijn oor.”

Floor (35): “Wat een romantisch idee! Ons land krijgt een koning en daar hoort ook een koningin bij. Dit draagt ook bij aan de emancipatie: een prinses wordt koningin als haar man koning wordt. Zo zijn ze elkaars gelijke. Bovendien is Máxima een stoere vrouw. Ik gun haar deze titel zeker.”

Door (56): “Ik vind het te gek. Het lijkt me erg mooi om haar nu als koningin te zien. Het is een leuke vrouw en ze heeft goede daden verricht. Voor mij is het ook logisch dat Máxima koningin wordt als Willem-Alexander koning wordt.”

Plaats een reactie

Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  yvonnezeep wo 6 feb '13 21:31

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Super leuk toch ! !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Toetie82 do 7 feb '13 07:31

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Nou ik snap niet dat mensen het niet snappen waarom zij wel Koningin word en Claus geen koning was, koningin is lager dan koning dus Claus kon niet boven Beatrix komen te staan! Simpel toch! En ik vind het hardstikke leuk dat Maxima koningin wordt!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 do 7 feb '13 09:30

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Ik vind haar sowieso al een hele leuke vrouw. Ze doet 'altijd' zoals wij haar kennen vrolijk. Dus laat maar komen. Ik ben benieuwd!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Balouke do 7 feb '13 10:39

  Reactie: Ik vind het geweldig!
 • Dit is niet ok!

  Balouke do 7 feb '13 10:40

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Ze is er de geschikte dame voor, ze heeft alles wat een echte koningin nodig heeft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 7 feb '13 20:23

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  maar beatrix dan koningin moeder
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje za 9 feb '13 09:09

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Prima karakter, spontane vrouw, why not?!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_518567718291990 wo 20 feb '13 15:35

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Ik denk dat Nederland een stuk vrolijker gaat worden met Maxima als koningin. Ik ben er heel blij mee.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |