×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?

Straatvraag: Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?
06.02.2013 -

Koningin Beatrix zal op 30 april dit jaar aftreden en vanaf dan is prins Willem-Alexander koning. En prinses Máxima koningin. Vriendin ging de straat op en vroeg: “Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?”


In Vriendin 6 geven Alexia, Floor en Door hun mening. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt!

 

 

Alexia (41): “Ik vind het een beetje raar dat Máxima wel koningin wordt en dat Claus, de man van Beatrix, gewoon prins bleef. Ik vraag me af of ze nu ook gaat helpen met regeren. Achter de schermen heeft ze sowieso wel invloed, want elke vrouw fluistert haar man dingen in zijn oor.”

Floor (35): “Wat een romantisch idee! Ons land krijgt een koning en daar hoort ook een koningin bij. Dit draagt ook bij aan de emancipatie: een prinses wordt koningin als haar man koning wordt. Zo zijn ze elkaars gelijke. Bovendien is Máxima een stoere vrouw. Ik gun haar deze titel zeker.”

Door (56): “Ik vind het te gek. Het lijkt me erg mooi om haar nu als koningin te zien. Het is een leuke vrouw en ze heeft goede daden verricht. Voor mij is het ook logisch dat Máxima koningin wordt als Willem-Alexander koning wordt.”

Plaats een reactie

Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  yvonnezeep wo 6 feb '13 21:31

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Super leuk toch ! !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Toetie82 do 7 feb '13 07:31

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Nou ik snap niet dat mensen het niet snappen waarom zij wel Koningin word en Claus geen koning was, koningin is lager dan koning dus Claus kon niet boven Beatrix komen te staan! Simpel toch! En ik vind het hardstikke leuk dat Maxima koningin wordt!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 do 7 feb '13 09:30

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Ik vind haar sowieso al een hele leuke vrouw. Ze doet 'altijd' zoals wij haar kennen vrolijk. Dus laat maar komen. Ik ben benieuwd!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Balouke do 7 feb '13 10:39

  Reactie: Ik vind het geweldig!
 • Dit is niet ok!

  Balouke do 7 feb '13 10:40

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Ze is er de geschikte dame voor, ze heeft alles wat een echte koningin nodig heeft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 7 feb '13 20:23

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  maar beatrix dan koningin moeder
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje za 9 feb '13 09:09

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Prima karakter, spontane vrouw, why not?!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_518567718291990 wo 20 feb '13 15:35

  Reactie: Ik vind het geweldig!
  Ik denk dat Nederland een stuk vrolijker gaat worden met Maxima als koningin. Ik ben er heel blij mee.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |