×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 6: Manon werd aangereden, de dader reed door

Vriendin 6: Manon werd aangereden, de dader reed door
06.02.2013 - Redactie Vriendin

‘Je laat iemand toch niet zomaar op straat liggen?’


Op weg naar huis wordt Manon aangereden. Zij raakt gewond, haar fiets is total loss. En de automobilist? Die rijdt door. “Er moet iets mis zijn met je normen en waarden als je zoiets doet.”

Als ze aan het ongeluk terugdenkt, weet Manon (36) dat het veel slechter had kunnen aflopen. “Ik heb ontzettend veel geluk gehad. Ik had maar een paar centimeter verder naar voren hoeven te vallen en die auto was dwars over me heen gereden. En als ik minder hard had gefietst, was ik waarschijnlijk vol in mijn zij geraakt. Meteen op het moment dat ik daar op het asfalt lag, bedacht ik al dat ik blij mocht zijn dat ik nog leefde.”

Lees het hele verhaal van Manon in Vriendin 6 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Begrijp jij dat iemand doorrijdt na een ongeluk te hebben veroorzaakt?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  boekenwurm7 wo 6 feb '13 16:25

  Reactie: Nee, omdat...
  absoluut niet, je weet toch nooit hoe ernstig gewond het slachtoffer is, die laat je niet liggen, ook al is het je eigen schuld, je doet zoiets toch niet expres, lijkt me...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 6 feb '13 18:53

  Reactie: Ja, omdat...
  ook al is het niet goed te praten, er kunnen allerlei redenen zijn, waarom de dader doorreed. En zolang je niet weet wat die zijn, is het moeilijk iemand te veroordelen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Koalabeer8 do 7 feb '13 23:24

  Reactie: Nee, omdat...
  Je moet toch altijd even kijken hoe het met het slachtoffer is. Rij je door dan moet je toch wel een schuldgevoel hebben? Heb het zelf ook meegemaakt: aangereden op de fiets en de dader reed gewoon weg. Onbegrijpelijk?! Ik lag op de weg...
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |