×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 6: Manon werd aangereden, de dader reed door

Vriendin 6: Manon werd aangereden, de dader reed door
06.02.2013 - Redactie Vriendin

‘Je laat iemand toch niet zomaar op straat liggen?’


Op weg naar huis wordt Manon aangereden. Zij raakt gewond, haar fiets is total loss. En de automobilist? Die rijdt door. “Er moet iets mis zijn met je normen en waarden als je zoiets doet.”

Als ze aan het ongeluk terugdenkt, weet Manon (36) dat het veel slechter had kunnen aflopen. “Ik heb ontzettend veel geluk gehad. Ik had maar een paar centimeter verder naar voren hoeven te vallen en die auto was dwars over me heen gereden. En als ik minder hard had gefietst, was ik waarschijnlijk vol in mijn zij geraakt. Meteen op het moment dat ik daar op het asfalt lag, bedacht ik al dat ik blij mocht zijn dat ik nog leefde.”

Lees het hele verhaal van Manon in Vriendin 6 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Begrijp jij dat iemand doorrijdt na een ongeluk te hebben veroorzaakt?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  boekenwurm7 wo 6 feb '13 16:25

  Reactie: Nee, omdat...
  absoluut niet, je weet toch nooit hoe ernstig gewond het slachtoffer is, die laat je niet liggen, ook al is het je eigen schuld, je doet zoiets toch niet expres, lijkt me...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 6 feb '13 18:53

  Reactie: Ja, omdat...
  ook al is het niet goed te praten, er kunnen allerlei redenen zijn, waarom de dader doorreed. En zolang je niet weet wat die zijn, is het moeilijk iemand te veroordelen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Koalabeer8 do 7 feb '13 23:24

  Reactie: Nee, omdat...
  Je moet toch altijd even kijken hoe het met het slachtoffer is. Rij je door dan moet je toch wel een schuldgevoel hebben? Heb het zelf ook meegemaakt: aangereden op de fiets en de dader reed gewoon weg. Onbegrijpelijk?! Ik lag op de weg...
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |