×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jennifer Ewbank geniet er eindelijk van om op te treden

Jennifer Ewbank geniet er eindelijk van om op te treden
29.01.2013 -

‘Ik was nog niet klaar voor The Voice’


Haar aparte stem viel op in het eerste seizoen van The voice of Holland. Dat programma heeft zangeres Jennifer Ewbank (25) veel gebracht, maar ze geeft toe dat er toch ook wat frustratie achterblijft: “Ik wist dat ik beter kon...”

Samen met haar hondje Billy komt Jennifer het hotel in haar woonplaats Den Haag binnen. Veelzeggend, want naast haar muziek en verloofde Robin zijn dieren haar grote liefde, blijkt al snel. Jennifer is namelijk net terug van een reis naar Bangladesh voor de WSPA, de World Society for the Protection of Animals. Sinds vorig jaar is ze ambassadeur van deze stichting. Een rol die ze zelf opzocht: “Ik was al lid en kreeg een nieuwsbrief over hondjes in Zuid-Korea. Daar worden ze gegeten en om ze te kunnen bereiden, worden ze levend onthaard met kokend water. Ze zitten in te kleine kooitjes, het zag er allemaal verschrikkelijk uit. Ik wilde graag mijn bekendheid gebruiken om daar iets tegen te doen. Dus heb ik gebeld of ik mocht langskomen om te bespreken hoe we elkaar konden helpen. Gelukkig waren zij ook meteen enthousiast.”

Lees het hele interview met Jennifer in Vriendin 5.

Plaats een reactie

Geef jij veel om dieren?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 30 jan '13 15:50

  Reactie: Ik geef er wel om ja
  Vooral (jonge) katten en honden vind ik erg lief. Vroeger als kind hadden we vaak een kat en hebben zelfs 2 keer een nest kittens gehad. Omdat we aan een spoorlijn en een drukke weg, woonden zijn er veel van onze lieve poezen daar verongelukt.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |