×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jennifer Ewbank geniet er eindelijk van om op te treden

Jennifer Ewbank geniet er eindelijk van om op te treden
29.01.2013 -

‘Ik was nog niet klaar voor The Voice’


Haar aparte stem viel op in het eerste seizoen van The voice of Holland. Dat programma heeft zangeres Jennifer Ewbank (25) veel gebracht, maar ze geeft toe dat er toch ook wat frustratie achterblijft: “Ik wist dat ik beter kon...”

Samen met haar hondje Billy komt Jennifer het hotel in haar woonplaats Den Haag binnen. Veelzeggend, want naast haar muziek en verloofde Robin zijn dieren haar grote liefde, blijkt al snel. Jennifer is namelijk net terug van een reis naar Bangladesh voor de WSPA, de World Society for the Protection of Animals. Sinds vorig jaar is ze ambassadeur van deze stichting. Een rol die ze zelf opzocht: “Ik was al lid en kreeg een nieuwsbrief over hondjes in Zuid-Korea. Daar worden ze gegeten en om ze te kunnen bereiden, worden ze levend onthaard met kokend water. Ze zitten in te kleine kooitjes, het zag er allemaal verschrikkelijk uit. Ik wilde graag mijn bekendheid gebruiken om daar iets tegen te doen. Dus heb ik gebeld of ik mocht langskomen om te bespreken hoe we elkaar konden helpen. Gelukkig waren zij ook meteen enthousiast.”

Lees het hele interview met Jennifer in Vriendin 5.

Plaats een reactie

Geef jij veel om dieren?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 30 jan '13 15:50

  Reactie: Ik geef er wel om ja
  Vooral (jonge) katten en honden vind ik erg lief. Vroeger als kind hadden we vaak een kat en hebben zelfs 2 keer een nest kittens gehad. Omdat we aan een spoorlijn en een drukke weg, woonden zijn er veel van onze lieve poezen daar verongelukt.
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |