×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Ellens zus pikte haar man in

Vriendin 4: Ellens zus pikte haar man in
23.01.2013 -

“Ik was niet alleen mijn man kwijt, maar ook mijn zus”


Ellen (33) is gelukkig getrouwd met Arjen. Denkt ze. Maar dan betrapt ze – zwanger van de tweede – haar man tijdens een innige omhelzing met haar zus Jacqueline. Een eenmalige misstap, hoopt ze. “Maar hij wilde verder met mijn zus, bij haar had hij ontdekt wat echte liefde was.”

Ellen: “Ik werd wakker en voelde me heerlijk. Mijn dochter Kiki (3) was zoals elke dinsdag bij de kinderopvang en mijn huishoudelijke taken zaten erop. Er scheen een lentezonnetje en ik voelde me zo gelukkig als een zwangere vrouw zich maar voelen kan.

Ik besloot het ervan te nemen en een eind te gaan fietsen. Mijn zus Jacqueline woonde een kilometer of tien verderop en ik wilde kijken of ze thuis was voor koffie. Was ze er niet, dan had ik mijn beweging weer gehad. Was ze er wel, dan konden we even bijkletsen. Dacht ik... Op het moment dat ik binnenstapte, wist ik niet wat me overkwam. Ik trof haar aan in een innige omhelzing met niemand minder dan Arjen, míjn man.

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 4 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Vertrouw jij je man volledig?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  marieke.piontekhofstra wo 23 jan '13 19:47

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  Al 12 jaar vertrouw ik mijn lief en dat blijf ik de rest van mijn leven doen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bloemenvlinder wo 23 jan '13 21:39

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  ik ook al bijna 12 jaar pfff wat vliegt de tijd.ik weet wel dat wij gemaakt zijn voor elkaar!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariannes vr 25 jan '13 14:38

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  Al 35 jaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tinneke zo 27 jan '13 22:55

  Reactie: Nee, niet helemaal
 • Dit is niet ok!

  Tinneke zo 27 jan '13 22:56

  Reactie: Nee, niet helemaal
  soms kan je niet helemaal over een teleurstelling heen komen, zeker niet als je denkt dat je iemand kent na 34 jaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  daniella.tenpierik di 29 jan '13 21:10

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  Als ik hem niet kan vertrouwen, wie dan wel. Hij is niet voor niets mijn man.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |