×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Ellens zus pikte haar man in

Vriendin 4: Ellens zus pikte haar man in
23.01.2013 -

“Ik was niet alleen mijn man kwijt, maar ook mijn zus”


Ellen (33) is gelukkig getrouwd met Arjen. Denkt ze. Maar dan betrapt ze – zwanger van de tweede – haar man tijdens een innige omhelzing met haar zus Jacqueline. Een eenmalige misstap, hoopt ze. “Maar hij wilde verder met mijn zus, bij haar had hij ontdekt wat echte liefde was.”

Ellen: “Ik werd wakker en voelde me heerlijk. Mijn dochter Kiki (3) was zoals elke dinsdag bij de kinderopvang en mijn huishoudelijke taken zaten erop. Er scheen een lentezonnetje en ik voelde me zo gelukkig als een zwangere vrouw zich maar voelen kan.

Ik besloot het ervan te nemen en een eind te gaan fietsen. Mijn zus Jacqueline woonde een kilometer of tien verderop en ik wilde kijken of ze thuis was voor koffie. Was ze er niet, dan had ik mijn beweging weer gehad. Was ze er wel, dan konden we even bijkletsen. Dacht ik... Op het moment dat ik binnenstapte, wist ik niet wat me overkwam. Ik trof haar aan in een innige omhelzing met niemand minder dan Arjen, míjn man.

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 4 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Vertrouw jij je man volledig?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  marieke.piontekhofstra wo 23 jan '13 19:47

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  Al 12 jaar vertrouw ik mijn lief en dat blijf ik de rest van mijn leven doen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bloemenvlinder wo 23 jan '13 21:39

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  ik ook al bijna 12 jaar pfff wat vliegt de tijd.ik weet wel dat wij gemaakt zijn voor elkaar!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariannes vr 25 jan '13 14:38

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  Al 35 jaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tinneke zo 27 jan '13 22:55

  Reactie: Nee, niet helemaal
 • Dit is niet ok!

  Tinneke zo 27 jan '13 22:56

  Reactie: Nee, niet helemaal
  soms kan je niet helemaal over een teleurstelling heen komen, zeker niet als je denkt dat je iemand kent na 34 jaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  daniella.tenpierik di 29 jan '13 21:10

  Reactie: Ja voor de volle 100%
  Als ik hem niet kan vertrouwen, wie dan wel. Hij is niet voor niets mijn man.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |