×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Monique Smit: van ‘zusje van’ tot carrièrevrouw

Monique Smit: van ‘zusje van’ tot carrièrevrouw
22.01.2013 -

‘Voor mijn dertigste wil ik graag moeder worden’


Ineens zie en hoor je haar overal. Monique Smit (23) is lekker bezig, als zangeres én als presentatrice van meerdere tv-programma’s. En dan is ze ook nog gelukkig in de liefde, ondanks een moeilijke tijd: “Wij komen er elke keer weer sterker uit.”

In Mijn vader is de beste! voeren vaders opdrachten uit, aangemoedigd door hun kinderen. Hoe is jouw relatie met je eigen vader?
“Heel goed. Mijn broer Jan en zus Jenny zeiden vroeger al dat ik mijn vaders poepie was. Ik was natuurlijk de jongste en neigde inderdaad altijd naar mijn vader, veel meer dan naar mijn moeder. Als er wat fout ging, was zij écht een moeder die liet blijken dat wat ik had gedaan niet goed was. Dat kon mijn vader ook wel, maar later zat hij dan stiekem naast mijn bed om me te troosten. Nu woon ik al drie jaar op mezelf, maar ik kom nog steeds een paar keer in de week bij mijn ouders, en minstens één keer per week eten mijn vriend Jeff en ik daar. Op zondag doen we dat trouwens met de hele familie; dan komen ook Jenny en Jan met hun kinderen. Als we kunnen, want Jan, Jenny en ik hebben drukke levens. Daaruit blijkt trouwens wel dat de verhalen over ruzies tussen Jan en mijn ouders onzin zijn, anders zou dat niet gebeuren. We zijn inmiddels allemaal volwassen, we hóeven niet meer thuis te komen, dat willen we zelf.”

Lees het hele interview met Monique in Vriendin 4.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |