×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Monique Smit: van ‘zusje van’ tot carrièrevrouw

Monique Smit: van ‘zusje van’ tot carrièrevrouw
22.01.2013 -

‘Voor mijn dertigste wil ik graag moeder worden’


Ineens zie en hoor je haar overal. Monique Smit (23) is lekker bezig, als zangeres én als presentatrice van meerdere tv-programma’s. En dan is ze ook nog gelukkig in de liefde, ondanks een moeilijke tijd: “Wij komen er elke keer weer sterker uit.”

In Mijn vader is de beste! voeren vaders opdrachten uit, aangemoedigd door hun kinderen. Hoe is jouw relatie met je eigen vader?
“Heel goed. Mijn broer Jan en zus Jenny zeiden vroeger al dat ik mijn vaders poepie was. Ik was natuurlijk de jongste en neigde inderdaad altijd naar mijn vader, veel meer dan naar mijn moeder. Als er wat fout ging, was zij écht een moeder die liet blijken dat wat ik had gedaan niet goed was. Dat kon mijn vader ook wel, maar later zat hij dan stiekem naast mijn bed om me te troosten. Nu woon ik al drie jaar op mezelf, maar ik kom nog steeds een paar keer in de week bij mijn ouders, en minstens één keer per week eten mijn vriend Jeff en ik daar. Op zondag doen we dat trouwens met de hele familie; dan komen ook Jenny en Jan met hun kinderen. Als we kunnen, want Jan, Jenny en ik hebben drukke levens. Daaruit blijkt trouwens wel dat de verhalen over ruzies tussen Jan en mijn ouders onzin zijn, anders zou dat niet gebeuren. We zijn inmiddels allemaal volwassen, we hóeven niet meer thuis te komen, dat willen we zelf.”

Lees het hele interview met Monique in Vriendin 4.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |