×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Ook Jennifer werd gepest

Vriendin 3: Ook Jennifer werd gepest
16.01.2013 -

‘Al die tijd hield ik mezelf voor dat het leven echt leuker zou worden’


Tim Ribberink en Fleur Bloemen werden zo gepest, dat ze een einde maakten aan hun leven. Jennifer (nu 29) werd ook gepest. Zelfmoord leek voor haar destijds de enige optie om voorgoed van haar pesters af te zijn. Gelukkig kwam het zover niet: “Ik bleef hopen: er komt een moment dat ik gelukkig ben.”

Jennifer (29) was negen jaar toen ze midden in het schooljaar van groep 6 ineens uit haar vertrouwde omgeving werd gerukt. Ze woonde in de Randstad en had daar leuke vriendinnetjes in de buurt en op school. “Maar op een dag stonden er ineens verhuizers voor onze neus. We gingen die dag nog verhuizen, naar een dorpje op een Zuid- Hollands eiland.

Mijn vader had een nieuwe baan. Mijn ouders hadden mij en mijn twee broertjes en zusje helemaal niets verteld.” Ze herinnert zich nog haarfijn haar eerste schooldag in het nieuwe dorp. “Ik kwam de klas binnen en iedereen keek naar me. In de pauze dromden de kinderen belangstellend om me heen. Het was moeilijk met de andere kinderen te praten, vanwege hun dialect verstond ik ze niet. Toen wist ik al: ik ga het hier zwaar krijgen.”

Lees het hele verhaal van Jennifer in Vriendin 3 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Werd er bij jou vroeger op school gepest?

  •  
  •  
  •  

16Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 16 jan '13 20:42

  Reactie: Ja, er waren er altijd een paar de klos
  Ik ben zelf vroeger gepest omdat ik epilepsie had .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  S van S wo 16 jan '13 22:21

  Reactie: Ja, er waren er altijd een paar de klos
  Er was een meisje altijd de klos
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  julie_42 do 17 jan '13 10:36

  Reactie: Ja, er waren er altijd een paar de klos
  Ben zelf veel gepest. Heb er lange tijd last van gehad.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nelly.gruppenhulst do 17 jan '13 17:13

  Reactie: Ja, er waren er altijd een paar de klos
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 17 jan '13 19:33

  Reactie: Ja, zo af en toe
  Als verlegen roodharige was ik al snel de klos....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jettie.vanderkooij ma 21 jan '13 08:25

  Reactie: Ja, zo af en toe
  Erg dapper dat Jennifer haar verhaal heeft gedeeld. Petje af!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 22 jan '13 13:50

  Reactie: Ja, er waren er altijd een paar de klos
  Ik was zelf de klos.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  cas.kotsenzonderk.9 vr 22 mrt '13 21:33

  Reactie: Ja, er waren er altijd een paar de klos
  ja, was niet geboren op texel, maar groeide daar op.........dus probleem...
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |