×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Angela gaf haar zoon aan na een voetbalrel

Vriendin 3: Angela gaf haar zoon aan na een voetbalrel
16.01.2013 -

'Hij deed er lacherig over, alsof het best cool was geweest'


Nadat Angela (39) haar zoon Sjoerd (16) op tv-beelden van een voetbalrel herkent, geeft ze hem aan bij de politie. Nu twijfelt ze of dat wel zo verstandig is geweest...

Angela: “De beelden zag ik vanuit mijn ooghoeken, op het nieuws van de lokale zender. Ik stond te koken, Sjoerd zat boven nog even te gamen. Ik zag meteen dat hij het was, maar tegelijk dacht ik: nee, natuurlijk niet, zoiets doet hij niet. Het item was snel voorbij, maar ik heb het meteen online opgezocht om nog eens goed te kijken.

Hij was het echt. In zijn jeansjasje, met zijn eeuwige petje op. Ik vergoelijkte het nog, ik dacht: hij doet niet echt wat, hij staat alleen te jouwen, een typische meeloper. Dat was voor ik hem een baksteen door een ruit zag gooien. Ik weet niet of hij echt lol had op dat moment, zo scherp waren de beelden nu ook weer niet. Het was volgens mij meer opwinding. Elkaar ophitsen, stoer doen. Een stelletje brulapen onder invloed.

Lees het hele verhaal van Angela in Vriendin 3 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Zou jij je eigen zoon aan durven te geven?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  yezzdb wo 16 jan '13 16:52

  Reactie: Ja, dat is wel het goede om te doen
  Lastige ethische kwestie! Het is wel moeilijk om 'niet mee te doen' maar iedereen die verkeerde dingen doet verdient op 1 of andere manier straf.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 18 jan '13 18:46

  Reactie: Ja, dat is wel het goede om te doen
  Hoe hard het ook klinkt. Maar ze moeten weten dat dit niet goed is wat ze gedaan hebben. Heb echt bewondering voor Angela dat ze het heeft gedaan. Dat vergt heel veel moed en heb het verhaal gelezen in Vriendin. Haar zoon nam het haar niet in dank. Maar denk dat als die later ouder en hopelijk ook wijzer is dat die zijn moeder wel zal begrijpen. Wens haar veel sterkte.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |