×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Angela gaf haar zoon aan na een voetbalrel

Vriendin 3: Angela gaf haar zoon aan na een voetbalrel
16.01.2013 -

'Hij deed er lacherig over, alsof het best cool was geweest'


Nadat Angela (39) haar zoon Sjoerd (16) op tv-beelden van een voetbalrel herkent, geeft ze hem aan bij de politie. Nu twijfelt ze of dat wel zo verstandig is geweest...

Angela: “De beelden zag ik vanuit mijn ooghoeken, op het nieuws van de lokale zender. Ik stond te koken, Sjoerd zat boven nog even te gamen. Ik zag meteen dat hij het was, maar tegelijk dacht ik: nee, natuurlijk niet, zoiets doet hij niet. Het item was snel voorbij, maar ik heb het meteen online opgezocht om nog eens goed te kijken.

Hij was het echt. In zijn jeansjasje, met zijn eeuwige petje op. Ik vergoelijkte het nog, ik dacht: hij doet niet echt wat, hij staat alleen te jouwen, een typische meeloper. Dat was voor ik hem een baksteen door een ruit zag gooien. Ik weet niet of hij echt lol had op dat moment, zo scherp waren de beelden nu ook weer niet. Het was volgens mij meer opwinding. Elkaar ophitsen, stoer doen. Een stelletje brulapen onder invloed.

Lees het hele verhaal van Angela in Vriendin 3 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Zou jij je eigen zoon aan durven te geven?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  yezzdb wo 16 jan '13 16:52

  Reactie: Ja, dat is wel het goede om te doen
  Lastige ethische kwestie! Het is wel moeilijk om 'niet mee te doen' maar iedereen die verkeerde dingen doet verdient op 1 of andere manier straf.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 18 jan '13 18:46

  Reactie: Ja, dat is wel het goede om te doen
  Hoe hard het ook klinkt. Maar ze moeten weten dat dit niet goed is wat ze gedaan hebben. Heb echt bewondering voor Angela dat ze het heeft gedaan. Dat vergt heel veel moed en heb het verhaal gelezen in Vriendin. Haar zoon nam het haar niet in dank. Maar denk dat als die later ouder en hopelijk ook wijzer is dat die zijn moeder wel zal begrijpen. Wens haar veel sterkte.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |