×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Neem jij werkstress mee naar huis?

Straatvraag - Neem jij werkstress mee naar huis?
17.01.2013 -

De vakantie is voorbij en het nieuwe jaar is begonnen, dus veel van ons mogen weer aan de bak! De één kan alle stress die een baan met zich meebrengt goed op het werk laten, de ander neemt de werkstress mee naar huis. Bij welke groep hoor jij?


In Vriendin 3 geven Ellen, Miriam en Denise antwoord. Vul de poll in en laat ons weten of jij je stress op het werk kan laten.


Ellen (39):
“Wel een beetje. Ik krijg mijn werkmail op mijn mobiel. Collega’s verwachten dat ik mijn mail altijd beantwoord, zelfs op mijn vrije dag. Maar als ik met mijn kinderen ben, is mijn tijd voor hen, niet voor werk. De verwachting van anderen dat ik moet reageren, is soms moeilijk.”

Miriam (37):
“Eigenlijk niet. Ik werk bij een afslankstudio. We zijn met een klein team en whatsappen na werktijd wel onderling, vaak over het rooster. Dit contact is wat informeler, ook met mijn baas.”

Denise (22):
“Ja, want ik krijg werkberichten en e-mails binnen op mijn mobiel. Als ik vrij ben, reageer ik bewust niet, tenzij het echt dringend is. Toch lees ik alles, want mijn telefoon ligt vaak binnen handbereik."

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 17 jan '13 18:11

    Ja er wordt geen rekening meer gehouden met het personeel.Ik merk in de zorg wordt zoveel druk op je gelegen er wordt verwacht dat je 7 dagen per week flexibel bent.Dag/avond dienst dubbele dienst .Als je naar dokter/tandarts moet geven ze je gauw een vrije dag.Word je op de verpleeg afdeling ingedeeld van 16.45-22.30 uur krijg je maar 4.20 uur betaald ik vind dit schandalig en reistijd houden ze in.Nou word je hier niet gek van.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |