×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Astrids relatie met een bekende Nederlander moest geheim blijven

Vriendin 2: Astrids relatie met een bekende Nederlander moest geheim blijven
08.01.2013 - Redactie Vriendin

“Het blijft gek om hem op tv te zien”


Vijf maanden lang deelde Astrid (26) het bed van een bekende Nederlandse zanger. Maar hij stond erop dat de relatie geheim bleef. Heel jammer, vond Astrid: ‘Ik had best met hem willen pochen op een verjaardagsfeestje.’
 

 

Astrid: “Mijn ex-geliefde zie ik nog regelmatig… Maar dan wel op tv. Ik zie hem optreden voor een publiek, hoor hem liedjes zingen die hij ook voor mij zong wanneer ik bij hem bleef slapen. Of ik zie hem grappend en grollend bij praatprogramma’s,net zoals hij bij mij ook altijd de clown uithing. Op dit moment hangt zijn foto overal in de stad. Hij treedt binnenkort op in mijn woonplaats en de zaal waarin hij dat doet, adverteert met posters van hem. Elke keer als ik langs zijn hoofd fiets, krijg ik toch weer een schok. En het blijft ook gek om hem op tv te zien. Hij doet me nog steeds iets. Ook al is het bijna vijf jaar geleden dat wij samen een relatie hadden.”

Lees het verhaal van Astrid in Vriendin 2 en praat mee op het forum.
 

Foto: Istock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Oyahla wo 9 jan '13 17:37

    Er zouden bij mij al allerlei alarm bellen rinkelen als er tegen mij gezegd zou worden dat "onze" relatie geheim moet blijven.... mits hij getrouwd is natuurlijk. Maar dan nog zeg: lekker belangrijk.
    Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |