×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Sonja’s zoon werd maanden lang vermist

Vriendin 2: Sonja’s zoon werd maanden lang vermist
08.01.2013 - Redactie Vriendin

‘Het vlammetje van hoop is tot het laatste moment blijven branden’


‘Dag, mam!’ groet Frank zijn moeder ’s ochtends nog vrolijk. Als hij die avond niets van zich laat horen, maakt Sonja zich meteen ongerust. Pas maanden later krijgt ze te horen wat geen enkele ouder wil horen: het levenloze lichaam van haar zoon is gevonden in een metersdiep graf.

Frank gaat niet graag op de foto. ‘Ma-ham, doe nou niet’, mokt hij steevast als zijn moeder
met een fotocamera aan komt lopen. Maar die ene middag gaat hij er echt even voor staan. ‘Oké dan, maar snel hè, mam?’ Sonja heeft haar mobieltje met camera in de aanslag. In een paar seconden vereeuwigt ze hem. Met opgeheven hoofd en een trotse trek rond zijn mond. Precies zoals hij is, volgens Sonja: de jongen die ervan overtuigd is dat alles kan. Frank had nooit kunnen vermoeden dat die ene foto later aan heel Nederland zou worden getoond. Op flyers, bij Opsporing Verzocht, op social media, in kranten en politieberichten, overal komt hij in beeld.

Lees het hele verhaal van Sonja in Vriendin 2 en praat mee op het forum
 

Plaats een reactie

Ben jij snel ongerust als het om je kinderen gaat?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  yvonnezeep wo 9 jan '13 21:57

  Reactie: Ja, heel snel
  Frank woonde vlak bij mijn,Het gaf mijn veel spanning,Ook toen hij thuis lag op gebaard.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anne367 ma 14 jan '13 18:22

  Reactie: Ja, heel snel
  ik denk dat het gewoon een natuurlijke ongerustheid is wat elke moeder heeft
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |