×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Sonja’s zoon werd maanden lang vermist

Vriendin 2: Sonja’s zoon werd maanden lang vermist
08.01.2013 - Redactie Vriendin

‘Het vlammetje van hoop is tot het laatste moment blijven branden’


‘Dag, mam!’ groet Frank zijn moeder ’s ochtends nog vrolijk. Als hij die avond niets van zich laat horen, maakt Sonja zich meteen ongerust. Pas maanden later krijgt ze te horen wat geen enkele ouder wil horen: het levenloze lichaam van haar zoon is gevonden in een metersdiep graf.

Frank gaat niet graag op de foto. ‘Ma-ham, doe nou niet’, mokt hij steevast als zijn moeder
met een fotocamera aan komt lopen. Maar die ene middag gaat hij er echt even voor staan. ‘Oké dan, maar snel hè, mam?’ Sonja heeft haar mobieltje met camera in de aanslag. In een paar seconden vereeuwigt ze hem. Met opgeheven hoofd en een trotse trek rond zijn mond. Precies zoals hij is, volgens Sonja: de jongen die ervan overtuigd is dat alles kan. Frank had nooit kunnen vermoeden dat die ene foto later aan heel Nederland zou worden getoond. Op flyers, bij Opsporing Verzocht, op social media, in kranten en politieberichten, overal komt hij in beeld.

Lees het hele verhaal van Sonja in Vriendin 2 en praat mee op het forum
 

Plaats een reactie

Ben jij snel ongerust als het om je kinderen gaat?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  yvonnezeep wo 9 jan '13 21:57

  Reactie: Ja, heel snel
  Frank woonde vlak bij mijn,Het gaf mijn veel spanning,Ook toen hij thuis lag op gebaard.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anne367 ma 14 jan '13 18:22

  Reactie: Ja, heel snel
  ik denk dat het gewoon een natuurlijke ongerustheid is wat elke moeder heeft
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |