×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

Straatvraag - Heb jij al plannen voor de zomervakantie?
09.01.2013 -

Met dit deprimerende weer zitten we in ons hoofd alweer de zomervakantie te plannen. Erg gemakkelijk is dat meestal niet, want je moet toch plannen voor over een half jaar! Heb jij al plannen voor de zomervakantie?


In Vriendin 2 geven Gabriëlle, Monique en Carla antwoord. Vul de poll in en laat ons weten wat jouw plannen voor de zomervakantie zijn.
 

 
Gabriëlle (41): 
“Nee, ik heb nog niks gepland. Ik ben werkloos en moet rondkomen van een uitkering. Ik kan nu nog niet zeggen of ik het financieel red om met de kinderen op vakantie te gaan. Ik zou graag een weekje weg willen, al is het maar in Nederland. Even lekker ertussenuit. Dat is ook goed voor de kinderen. Ik ben wel aan het solliciteren, dus wie weet.”
 
Monique (34): 
“Wij gaan naar Frankrijk. Dit jaar gaan we voor het eerst kamperen met de kinderen. Zij zijn nu vier en zes jaar en het leek ons goed voor hen dat zij het kamperen ook een keer meemaken. We gaan twee weken heerlijk genieten van de zon en ik weet zeker dat de kinderen veel plezier zullen hebben op de camping.”
 
Carla (48): 
“Dit jaar zijn wij vijftien jaar getrouwd. Om dit te vieren gaan mijn man en ik samen met onze twee kinderen naar Bali. Hier zouden wij op  huwelijksreis naartoe gaan, maar de reis werd gecanceld omdat er toentertijd zoveel onrust was in het land.”

Plaats een reactie

Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Dit is niet ok!

  linda.beunder wo 9 jan '13 12:34

  Reactie: Ik ben het nog aan het uitzoeken
  plannen genoeg, alleen nog niets concreets ermee gedaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  grummel wo 9 jan '13 12:39

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  net geboekt,maar helaas waren al een paar leuke locaties weggeboekt,volgend dan toch nog maar eerder boeken
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 9 jan '13 14:33

  Reactie: Nee, nog niet hoor!
  Vakantie's zijn niet aan mij besteed. Ten eerste kost het handen vol met geld; Ten tweede vind ik het dus zonde van het geld; Wat je na die 3 weken over houdt zijn foto's herinneringen en evt. een bruin kleurtje. Owhja en je kan dan tegen iedereen lopen poggen dat je naar een ver land bent geweest,waar je nooit meer komt...........jippie,of je daar zo vrolijk van wordt. Oftewel mij zul je niet snel op vakantie zien gaan,geef mij maar een dagje weg in eigen land of een weekendje weg in eigen land.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  crea.mama wo 9 jan '13 14:42

  Reactie: Ik ben het nog aan het uitzoeken
  Ik wil graag naar Hongarije...Lekker 14 dagen mijn man en papa voor onszelf. Niets anders doen dan tijd doorbrengen met elkaar. Heerlijk. Nu alleen nog een leuk adresje vinden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal wo 9 jan '13 17:39

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  Heerlijk naar Italie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bmarqu do 10 jan '13 08:46

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  ja, lekker naar zuid-duitsland. Vakantie op de boerderij!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 14 jan '13 18:56

  Reactie: Ik ben het nog aan het uitzoeken
  Alleen al de voorpret is fijn. Vind het moeilijk om een keuze te maken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Silvius1985 ma 14 jan '13 21:01

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  Yesss!! Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Marokko.. Heb er nu al zin in..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yvonnezeep wo 6 feb '13 21:32

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  Ik ga 2 keer ! !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 do 7 feb '13 09:31

  Reactie: Nee, nog niet hoor!
  Wij denken eraan om in september of oktober te gaan. Dan waarschijnlijk een last minute. Scheelt toch in geld en kan net zo geweldig en warm zijn.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |