×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

Straatvraag - Heb jij al plannen voor de zomervakantie?
09.01.2013 -

Met dit deprimerende weer zitten we in ons hoofd alweer de zomervakantie te plannen. Erg gemakkelijk is dat meestal niet, want je moet toch plannen voor over een half jaar! Heb jij al plannen voor de zomervakantie?


In Vriendin 2 geven Gabriëlle, Monique en Carla antwoord. Vul de poll in en laat ons weten wat jouw plannen voor de zomervakantie zijn.
 

 
Gabriëlle (41): 
“Nee, ik heb nog niks gepland. Ik ben werkloos en moet rondkomen van een uitkering. Ik kan nu nog niet zeggen of ik het financieel red om met de kinderen op vakantie te gaan. Ik zou graag een weekje weg willen, al is het maar in Nederland. Even lekker ertussenuit. Dat is ook goed voor de kinderen. Ik ben wel aan het solliciteren, dus wie weet.”
 
Monique (34): 
“Wij gaan naar Frankrijk. Dit jaar gaan we voor het eerst kamperen met de kinderen. Zij zijn nu vier en zes jaar en het leek ons goed voor hen dat zij het kamperen ook een keer meemaken. We gaan twee weken heerlijk genieten van de zon en ik weet zeker dat de kinderen veel plezier zullen hebben op de camping.”
 
Carla (48): 
“Dit jaar zijn wij vijftien jaar getrouwd. Om dit te vieren gaan mijn man en ik samen met onze twee kinderen naar Bali. Hier zouden wij op  huwelijksreis naartoe gaan, maar de reis werd gecanceld omdat er toentertijd zoveel onrust was in het land.”

Plaats een reactie

Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Dit is niet ok!

  linda.beunder wo 9 jan '13 12:34

  Reactie: Ik ben het nog aan het uitzoeken
  plannen genoeg, alleen nog niets concreets ermee gedaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  grummel wo 9 jan '13 12:39

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  net geboekt,maar helaas waren al een paar leuke locaties weggeboekt,volgend dan toch nog maar eerder boeken
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 9 jan '13 14:33

  Reactie: Nee, nog niet hoor!
  Vakantie's zijn niet aan mij besteed. Ten eerste kost het handen vol met geld; Ten tweede vind ik het dus zonde van het geld; Wat je na die 3 weken over houdt zijn foto's herinneringen en evt. een bruin kleurtje. Owhja en je kan dan tegen iedereen lopen poggen dat je naar een ver land bent geweest,waar je nooit meer komt...........jippie,of je daar zo vrolijk van wordt. Oftewel mij zul je niet snel op vakantie zien gaan,geef mij maar een dagje weg in eigen land of een weekendje weg in eigen land.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  crea.mama wo 9 jan '13 14:42

  Reactie: Ik ben het nog aan het uitzoeken
  Ik wil graag naar Hongarije...Lekker 14 dagen mijn man en papa voor onszelf. Niets anders doen dan tijd doorbrengen met elkaar. Heerlijk. Nu alleen nog een leuk adresje vinden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal wo 9 jan '13 17:39

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  Heerlijk naar Italie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bmarqu do 10 jan '13 08:46

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  ja, lekker naar zuid-duitsland. Vakantie op de boerderij!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 14 jan '13 18:56

  Reactie: Ik ben het nog aan het uitzoeken
  Alleen al de voorpret is fijn. Vind het moeilijk om een keuze te maken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Silvius1985 ma 14 jan '13 21:01

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  Yesss!! Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Marokko.. Heb er nu al zin in..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yvonnezeep wo 6 feb '13 21:32

  Reactie: Ja, ik heb het al lang vaststaan!
  Ik ga 2 keer ! !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 do 7 feb '13 09:31

  Reactie: Nee, nog niet hoor!
  Wij denken eraan om in september of oktober te gaan. Dan waarschijnlijk een last minute. Scheelt toch in geld en kan net zo geweldig en warm zijn.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |