×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Derk Bolt: 'Weten waar je vandaan komt: dat is voor iedereen belangrijk'

Derk Bolt: 'Weten waar je vandaan komt: dat is voor iedereen belangrijk'
08.01.2013 -

Derk Bolt (57) herenigt mensen met hun biologische familie voor het tv-programma Spoorloos. Als hij op reis gaat, verzekert hij zijn kinderen dat hij altijd weer terugkomt. “Veel mensen in ons programma gaan er al hun hele leven onder gebukt dat hun ouders op een dag nooit meer terugkwamen.”


Wat betekent Spoorloos voor je?
“Het is mijn werk en mijn hobby. Spoorloos brengt mensen weer bij elkaar die op zoek zijn naar hun biologische familie. Het gaat dan om kinderen die voor adoptie zijn afgestaan of uit gebroken relaties komen. Het programma is heel bepalend voor mijn leven. Ik vind het een uitdaging om met een paar gegevens op pad te gaan om iemands familie te vinden. Voor een zoektraject is het soms nodig dat ik meteen huis en haard kan verlaten. Spoorloos is daarom óók bepalend voor het leven van mijn ex-vrouw en onze zoon (17) en dochter (15). Als mijn ex me niet zou steunen, zou ik mijn werk niet kunnen doen."

Plaats een reactie

Ben jij iemand uit het oog verloren?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 9 jan '13 18:43

  Reactie: Nee, nog nooit
  Ook ik kijk vaak ,maar dan gaan mijn gedachten naar de kinderen die verwekt zijn de de minnaar van de moeder..... En deze kinderen niet weten dat ze van een andere man zijn ..... Zo als ik te weten ben gekomen dat mijn vader een kind heeft verwekt bij een andere vrouw en ik dus een halfbroer heb ..... Alleen deze jongen komt er nooit achter dat zijn vader zijn vader niet is ........ En hij wel altijd in mijn Hooft rond spookt .... Maar ik er ook niet achter kan komen waar hij is ..... Dat schiet mij altijd bij spoorloos door me hooft en denk aan hem
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  isabelle.vandenborre ma 14 jan '13 19:47

  Reactie: Nee, nog nooit
  ik kan dat niet
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |