×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Derk Bolt: 'Weten waar je vandaan komt: dat is voor iedereen belangrijk'

Derk Bolt: 'Weten waar je vandaan komt: dat is voor iedereen belangrijk'
08.01.2013 -

Derk Bolt (57) herenigt mensen met hun biologische familie voor het tv-programma Spoorloos. Als hij op reis gaat, verzekert hij zijn kinderen dat hij altijd weer terugkomt. “Veel mensen in ons programma gaan er al hun hele leven onder gebukt dat hun ouders op een dag nooit meer terugkwamen.”


Wat betekent Spoorloos voor je?
“Het is mijn werk en mijn hobby. Spoorloos brengt mensen weer bij elkaar die op zoek zijn naar hun biologische familie. Het gaat dan om kinderen die voor adoptie zijn afgestaan of uit gebroken relaties komen. Het programma is heel bepalend voor mijn leven. Ik vind het een uitdaging om met een paar gegevens op pad te gaan om iemands familie te vinden. Voor een zoektraject is het soms nodig dat ik meteen huis en haard kan verlaten. Spoorloos is daarom óók bepalend voor het leven van mijn ex-vrouw en onze zoon (17) en dochter (15). Als mijn ex me niet zou steunen, zou ik mijn werk niet kunnen doen."

Plaats een reactie

Ben jij iemand uit het oog verloren?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 9 jan '13 18:43

  Reactie: Nee, nog nooit
  Ook ik kijk vaak ,maar dan gaan mijn gedachten naar de kinderen die verwekt zijn de de minnaar van de moeder..... En deze kinderen niet weten dat ze van een andere man zijn ..... Zo als ik te weten ben gekomen dat mijn vader een kind heeft verwekt bij een andere vrouw en ik dus een halfbroer heb ..... Alleen deze jongen komt er nooit achter dat zijn vader zijn vader niet is ........ En hij wel altijd in mijn Hooft rond spookt .... Maar ik er ook niet achter kan komen waar hij is ..... Dat schiet mij altijd bij spoorloos door me hooft en denk aan hem
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  isabelle.vandenborre ma 14 jan '13 19:47

  Reactie: Nee, nog nooit
  ik kan dat niet
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |